Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Buffelavond

Deelname is gratis. Je betaalt alleen de toegang voor de ijsbaan
Afbeelding Langebaan Schaatsen Optisport

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster. 

 

Over de locatie

Kunstijsbaan De Westfries opende haar deuren voor het eerst op 27 september 2006. Inmiddels maakt de ijsbaan al langer dan een decennia deel uit van de West-Friese gemeenschap en is daarmee onmisbaar in de streek. 

Schaatsen

De accommodatie beschikt over een ijshal in Hoorn. De ijshal beschikt over een 30x60 meter en een 400 meterbaan en is daarmee uitermate geschikt voor zowel de recreatieve schaatser als de wedstrijdschaatser.

Schaatsmuseum

Op het middenterrein bevindt zich een heus schaatsmuseum, gelegen in Hoorn. Dit museum kun je gratis bezoeken. Je vindt hier onder andere echte oude Friese doorlopers. 

Horeca

Op de begane grond vind je de sfeervolle horecagelegenheid ''Het Kluuncafé''. Hier kun je terecht voor een lekker kopje koffie, thee of een heerlijke warme Chocomel met slagroom. Daarnaast is er een ruim aanbod aan diverse versnaperingen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime horecagelegenheid voor vergaderingen en/of partijen. Het is hierbij mogelijk om diverse arrangementen af te sluiten. Vul voor meer informatie onderstaande contactformulier in. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

DuoSport

DuoSport is een schaatsschool die cursussen organiseert voor jong en oud. Kijk voor meer informatie bij het kopje 'activiteiten'.  

 

 

  • 400 meterbaan
  • IJsvloer van 30x60 meter
  • Kluuncafé
  • Schaatsmuseum
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Westfries

Westfriese Parkweg 5, 1625 MA Hoorn

Open in Google maps

Telefoonnummer 0229-277660

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport