Actuele corona maatregelen

Corona maatregelen update ijsbaan De Westfries in Hoorn

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗺𝗮𝗮𝘁𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝗮𝗳 𝟮𝟴 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿

Onderstaande maatregelen gelden met ingang van zondag 28 november:

  • Onze locatie moet helaas om 17.00 uur sluiten. We vragen hierdoor iedereen om om 17:00 uur het ijs af te gaan en zo snel mogelijk het pand verlaten.
  • Het Kluuncafé sluit om 17:00 uur.
  • Het coronatoegangsbewijs is niet verplicht omdat we een buitensport locatie zijn.
  • Iedereen dient 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren, dit geldt niet voor personen uit hetzelfde huishouden.
  • Voor de Horeca geld vanaf 13 jaar de verplichting om het Coronatoegangsbewijs te laten zien. Ook is het in de horeca verlicht om een mondkapje te dragen.
  • Om de ijsbaan heen is het verplicht 1,5 meter afstand te bewaren en als dat niet kan een mondkapje te dragen. Op het ijs moet men ook proberen 1,5 meter afstand te houden.
  • Noodzakelijk begeleidende ouders hebben een hesje aan.

Onze ervaring leert dat de website van de Rijksoverheid pas wordt aangepast op het moment dat de nieuwe maatregelen ingaan, dus naar verwachting op zondag 28 november om 05.00 uur. Vanaf dat moment zullen de maatregelen die wij communiceren overeenkomen met de informatie op de website van de Rijksoverheid.

Ga voor meer informatie over de geldende maatregelen naar http://www.optisport.nl/actuele-corona-maatregelen...

Wij begrijpen dat de maatregelen het niet makkelijker of leuker maken. We willen je erop attenderen dat wij helaas geen invloed hebben op het beleid van de overheid. We zijn erg blij dat we jou mogen blijven ontvangen en doen onze uiterste best op iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Neem je verantwoordelijkheid en doe het ook voor elkaar.