Zed & Sop Zwemles

Het Grote Onderwateravontuur

Hallo, wij zijn Zed de haai en Sop de zeester, wij zijn de beste vrienden en nemen jou mee op Onderwateravontuur. Samen met onze vaders en moeders, broertje en zusje, opa’s en oma’s en vrienden wonen wij in de zee, vlakbij het eiland Topia. Misschien ken je ons jongere zusje en broertje Liz & Wes ook wel van de Spetterles. We zijn allemaal dol op water en doen niets liever dan zwemmen en spelen! Jij ook? Kom dan maar mee, dan gaan we samen op avontuur! 

Het begin van een spannend avontuur

Op het strand zit Kapitein Kreeft, hij was vroeger een piraat en hij is de beste verhalenverteller van Topia. De oude piraat heeft een vuurtje gemaakt en zwaait naar Zed & Sop die aan het spelen zijn bij de waterkant. Kapitein Kreeft vertelt Zed & Sop over De Gouden Draek, een prachtig piratenschip.

In een heftige storm is het schip mét de Piratenschat naar de bodem van de zee gezonken. Zed & Sop willen op zoek naar het schip en de schatkaart. Daarvoor moeten ze heel goed leren zwemmen, anders krijgen ze geen toestemming van Koning Ollie Octopus. Hij woont in Atlantis, een stad op de bodem van de zee. Zoë het Zeepaardje is de beste zwemmer van Topia en gaat Zed & Sop leren zwemmen. 

Na een tijdje ontvangen ze een brief van Koning Ollie Octopus waarin staat dat ze naar Atlantis mogen komen. Bij Atlantis ontmoeten ze Suus de Sidderaal, de bewaker van Atlantis. Wanneer ze ziet dat Zed & Sop de de zwemslagen goed beheersen mogen ze Atlantis in, op weg naar Koning Ollie Octopus. 

Koning Ollie Octopus
Edelsteen + bronzen medaille Zoë het zeepaardje

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij de Zed & Sop zwemles!
Vind een locatie bij jou in de buurt

Op zoek naar De Gouden Draek

Suus de Sidderaal en Kapitein Kreeft gaan vanaf Atlants mee op avontuur. Na een tijdje hebben ze de Gouden Draek gevonden. Ze kunnen hun ogen bijna niet geloven. 

Ze zwemmen het schip binnen en gaan op zoek naar de schatkaart. Wat een geluk, ze vinden de schatkaart! Zed, Sop, Suus de Sidderaal en Kapitein Kreeft nemen de schatkaart mee en zwemmen terug naar het paleis van Koning Ollie Octopus. De kaart is gevonden en dat is nog nooit iemand gelukt. Nu kunnen Zed & Sop eindelijk op zoek naar de Piratenschat.

Suus de Sidderaal
Zoë het zeepaardje Kapitein Kreeft

Het laatste avontuur met Zed & Sop

Er wacht Zed & Sop nog één groot avontuur, namelijk de Piratenschat en de Rode Reuze Robijn vinden. Volgens de schatkaart ligt de Piratenschat in een onderwatergrot op de Noordpool. Zed & Sop krijgen hulp van Wus de Walrus, van de ijsbaan. Wus vertelt Zed & Sop dat hij in de grot iets heeft zien glinsteren, maar niemand durft de grot in want het is veel te donker en Wus zelf is veel te groot.

Zed & Sop laten dat zich geen twee keer zeggen. Ze halen diep adem en duiken onder water. Wauw, wat zien ze daar! Een grote, oude kist! Ze krijgen de schatkist met moeite open, maar dan zien ze eindelijk waar ze naar op zoek waren, de grote, fonkelende rode edelsteen!

Schatkist
Edelsteen + gouden medaille Wus de Walrus
Zed & Sop Zwemles

Ga je mee op avontuur?

Hier vind je alle accommodaties waar je op avontuur kunt met Zed & Sop.