Zed & Sop Zwemles

In het kort

  • A ,B en C diploma
  • Goede begeleiding
  • Kleine groepen
  • Uniek concept
  • Veilig leren zwemmen
  • Meer dan zwemmen

Het Grote Onderwateravontuur vanaf 4 jaar

Zwemmen is leuk! Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg veel leuker! Samen met onze mascottes, Zed de haai en Sop de zeester, beleven kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Zo gaan ze op zoek naar het gezonken schip 'De Gouden Draek' en de Piraten Schat. Een zwemles die je bijblijft!

Ingeschreven kinderen zwemmen gratis bij alle Optisport locaties

Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij de start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Onderweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma wordt de schatkist volgemaakt met een medaille die een speciale plek heeft in de kist. Als het C-diploma wordt behaald, is het avontuur helemaal ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuzen Robijn! Lees hier meer over de avonturen van Zed & Sop, die zelfs hun eigen Youtube-serie hebben. Kortom, voor de leukste zwemles van Nederland en Vlaanderen, ga je naar Optisport!

Waarom kiezen voor deze zwemles?

Optisport is de grootste zwemlesaanbieder van Nederland en biedt ook lessen aan in Vlaanderen. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat centraal en we werken met kleine groepen. De lessen zijn leuk en motiverend door de unieke belevingswereld en het beloningssysteem. Veiligheid en hygiëne staan uiteraard voorop. Groot voordeel is nog dat onze zwemleskinderen gratis zwemmen bij alle Optisport zwembaden voor  (vanaf inschrijving)!  En uiteraard krijgen de kinderen les van een gediplomeerde en enthousiaste instructeur.

zwemlessen zwemschool