Tijdens de groeples Aqua'Power hebben drie dames onzettend veel plezier en maken ze krachtige bewegingen. De groeples bij Optisport wordt wekelijks georganiseerd.

Zwembad 't Derde Haad

Harlingen

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Twee jongetjes zitten op de rand van het zwembad van Optisport, de ene spuit de ander nat met een waterpistooltje.

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaalt) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Een meisje krijgt privé instructies van een instructeur tijdens de Zed & Sop zwemlessen in het zwembad van Optisport.

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Klik hier voor meer info

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en heeft een beweegbare bodem met een diepte tot 3,50 meter. Hiermee is het bad heel geschikt voor o.a. zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook vinden hier de zwemlessen, het schoolzwemmen en onze (inmiddels beroemde!) zwemdisco’s plaats. Bovendien is het wedstrijdbad een uitdaging voor trimzwemmers. De watertemperatuur is gemiddeld 29°C. Natuurlijk bieden wij voldoende kleedkamers, wisselcabines en een EHBO-voorziening.
Ook aan de kleintjes is gedacht. In het peuterbad kunnen zij zich heerlijk vermaken in het water, bij de glijbaan en bij de speelattributen. Goed om te weten: op zondag is het water extra verwarmd.

Horeca
In de ruim opgezette horeca met diverse zitjes kun je lekker ontspannen voor, tijdens of na het zwemmen. Een gedeelte van de horeca heeft goed zicht op het zwembad. Hier zit je dus heel prima met een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren). De vorderingen volg je zo vanuit je stoel. Hier vind je ook een kinderhoek waar kinderen kunnen kleuren, spelletjes kunnen spelen en nog veel meer.
 

Zonnebank
De zonnebank is in het bezit van een eigen douchegedeelte. Je kunt een reservering plaatsen door telefonisch contact op te nemen met onze locatie.

Vergaderingen en evenementen
Zoek je een vergaderruimte buiten de deur met nét een beetje extra, denk dan eens aan ’t Derde Haad. Wij hebben een vergaderruimte die heel geschikt is voor o.a. (zakelijke) bijeenkomsten, teambesprekingen en workshops. Daarnaast staan we graag voor je klaar bij de organisatie van bedrijfsuitjes, feesten en andere verhuur. Samen kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij de organisatie van jouw bijeenkomst of evenement! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Voor jong en oud
  • Gezellige en ruim opgezette horeca
  • 4 uur lang gratis parkeren

Contact

Zwembad 't Derde Haad

Kimswerderweg 43, 8862TR Harlingen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-413201
E-mailadres [email protected]