Optisport zwembad Stadspark in Turnhout

Zwembad Stadspark

Turnhout

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter en beschikt deels over een beweegbare bodem. De bodem kan hiermee variëren tot een diepte van 1.85 meter. Het wedstrijdbad is heel geschikt voor o.a. zwemlessen en banenzwemmen. Ook hebben wij nog een doelgroepenbad van 10x15 meter waarbij de bodem volledig te verstellen is tot een diepte van twee meter. 

Ons mooie zwembad heeft veel te bieden voor jong en oud. Kom volledig tot rust in de sauna, de whirlpool of in één van onze stoombaden. Ook hebben we een moderne, interactieve glijbaan met verschillende thema’s waarmee de kinderen (en ouders!) zich goed kunnen vermaken. Voor de allerkleinsten is er een heel creatief peuter- en kleuterbad met een piratenboot en een eigen glijbaan. Hier kunnen zij heerlijk spetteren en spelen.Brasserie met buitenterras
De gezellige brasserie beschikt over een keuken met suggesties aangepast aan het seizoen. Wij hebben daarnaast een menukaart speciaal voor kinderen. Vanuit het zwemterras kun je onder het genot van een hapje en drankje toekijken hoe de kleintjes zich uitleven in het peuter- en kleuterbad. In de zomer kun je plaatsnemen op ons ruimte buitenterras met zicht op de speeltuin en spraypark. Kom gauw genieten, wij ontvangen je graag!

  • Drie zwembaden en een apart peuter- en kleuterbad
  • Interactieve glijbaan
  • Sauna, whirlpool en stoombaden
  • Gezellige brasserie met buitenterras
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Stadspark

Parklaan 58, 2300 Turnhout

Open in Google maps

Telefoonnummer +32(0)14-658022