Optisport Zwembad AquaAltena

Zwembad AquaAltena

Andel
Vrijzwemmen

Voordelige uitjes voor het hele gezin

Bij Optisport ben je aan het goede adres voor een voordelig dagje uit. Met een breed aanbod van activiteiten voor jong en oud, vind je bij ons voor ieder wat wils! Bekijk hieronder snel al onze activiteiten en het rooster.

Naar het rooster

Activiteiten

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

De leukste en beste zwemles

Wij leren kinderen goed zwemmen op een leuke, persoonlijke en veilige manier. Check de video en neem zelf een kijkje bij onze Zed & Sop zwemles!
Meer informatie over onze zwemles

Meer informatie

Het binnenzwembad van AquaAltena, gelegen in Andel, bestaat uit een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool, glijbaan en een baby- en peuterbad. 
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10,4 meter en beschikt over zes banen. Doorgaans is het wedstrijdbad rond de 28°C. Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10,6x11,35 meter en heeft een beweegbare bodem die maximaal tot twee meter diep kan. Het bad is altijd 32°C, hierdoor is het bad geschikt voor de allerkleinste maar ook voor ouderen en minder valide. 
Daarnaast hebben wij binnen een apart baby- en peuterbad voor de allerkleinsten met een kleine glijbaan, speelse sproei-elementen en een ondiepe bodem. 

Buitenzwembad
Het buitenzwembad beschikt over een baby- en peuterbad, wedstrijdbad en glijbaan. 
Het wedstrijdbad buiten heeft een afmeting van 25x15,4 meter en heeft net als het wedstrijdbad binnen zes banen. Het wedstrijdbad buiten verwarm en heeft altijd een minimale temperatuur van 26°C. Buiten beschikken wij ook over een avontuurlijke familie glijbaan van 9,5 meter die uitkomt in een apart bad van 1,30 meter diep. 
Wij hebben voor de kleinste zwemmers ook buiten een apart baby- en peuterbad. Deze is te vinden naast het bad waar de glijbaan in uitkomt. Dit bad heeft een oplopende diepte tot maximaal 90 centimeter diep. 
Daarnaast beschikken wij ook nog over een waterspeeltuintje waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Er is een helikopter die steeds water verdeeld over de speeltuin en een slang waar over heen gelopen kan worden.

Ligweide
Rondom onze buitenzwembaden vind je een grote ligweide waar je zomers kunt genieten van de zon. Op de ligweide kunnen tevens speelvelden gecreeërd worden waar je kunt volleyballen of voetballen. Bij onze ligweide vind je verschillende faciliteiten voor kinderen. Er is een speeltuin aanwezig met een balansbalk, hangmat, rekstokken, schommels, een wipkip en een groot speeltoestel. 

Horeca
Dankzij onze uitgebreide horecagelegenheid en vriendelijke bediening kunnen wij je zowel binnen als buiten een heerlijke verse kop koffie aanbieden of iets anders lekkers naar jouw smaak.
 

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Apart baby- en peuterbad
  • Grote ligweide
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad AquaAltena

Middenweg 1, 4281 KH Andel

Open in Google maps

Telefoonnummer 0183-445041

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.