Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Lokale berichten

Over de locatie

Zwembad Stadspark is met diverse zwembaden, recreatiemogelijkheden, een ligweide en brasserie een veelzijdige zwemaccommodatie waar jong en oud kan ontspannen en recreëren. Werk aan je conditie in het ruime wedstrijdbad, ontspan in de sauna, whirlpool of één van de stoombaden of speel samen met de allerkleinsten in het peuter- en kleuterbad. Kom heerlijk tot rust op de zonnige ligweide en in de gezellige brasserie. Kortom: bij Zwembad Stadspark ben je verzekerd van een ontspannen dag uit met het hele gezin!
 

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt deels over een beweegbare bodem. De bodem kan hiermee variëren tot een diepte van 1.85 meter. Het wedstrijdbad is een zeer geschikt bad voor o.a. zwemlessen en banenzwemmen. Ook is er een doelgroepenbad aanwezig van 10x15 meter waarbij de bodem volledig te verstellen is tot een diepte van twee meter.

Onze accommodatie heeft veel te bieden voor jong en oud. Kom volledig tot rust in de sauna, de whirlpool of één van onze stoombaden. Er is daarnaast een interactieve glijbaan met verschillende thema’s waar de kinderen zich goed vermaken. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een piratenboot en een glijbaan.

Brasserie met buitenterras
De gezellige brasserie beschikt over een keuken met suggesties aangepast aan het seizoen en een menukaart speciaal voor kinderen. Vanuit het zwemterras kun je onder het genot van een hapje en drankje toekijken hoe de kleintjes zich uitleven in het peuter- en kleuterbad. In de zomer kun je plaatsnemen op ons ruimte buitenterras met zicht op de speeltuin en spraypark.
 

  • Recreatie en ontspanning voor jong en oud
  • Interactieve glijbaan
  • Sauna
  • Whirlpool en stoombaden
  • Gezellige brasserie met buitenterras
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Zwembad Stadspark

Parklaan 58, 2300 Turnhout

Open in Google maps

Telefoonnummer +32(0)14-658022

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport