Een moeder met haar zoon en dochter spelen bij Optisport in het water tijdens het Vrijzwemmen.

Stadspark

Welkom in Stadspark! Wij bieden de hoogste kwaliteit sport en ontspanning in het mooiste zwembad van Turnhout en omgeving. Train of relax in ons zwembad en ontmoet elkaar in de gezellige brasserie. Hier geniet je van een heerlijke maaltijd of lunch.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x15 meter en beschikt deels over een beweegbare bodem. De bodem kan hiermee variëren tot een diepte van 1.85 meter. Het wedstrijdbad is heel geschikt voor o.a. zwemlessen en banenzwemmen. Ook hebben wij nog een doelgroepenbad van 10x15 meter waarbij de bodem volledig te verstellen is tot een diepte van twee meter. 

Ons mooie zwembad heeft veel te bieden voor jong en oud. Kom volledig tot rust in de sauna, de whirlpool of in één van onze stoombaden. Ook hebben we een moderne, interactieve glijbaan met verschillende thema’s waarmee de kinderen (en ouders!) zich goed kunnen vermaken. Voor de allerkleinsten is er een heel creatief peuter- en kleuterbad met een piratenboot en een eigen glijbaan. Hier kunnen zij heerlijk spetteren en spelen.

Brasserie met buitenterras
De gezellige brasserie beschikt over een keuken met suggesties aangepast aan het seizoen. Wij hebben daarnaast een menukaart speciaal voor kinderen. Vanuit het zwemterras kun je onder het genot van een hapje en drankje toekijken hoe de kleintjes zich uitleven in het peuter- en kleuterbad. In de zomer kun je plaatsnemen op ons ruimte buitenterras met zicht op de speeltuin en spraypark. Kom gauw genieten, wij ontvangen je graag!

Parkeren
Parkeren is mogelijk aan de kant van de weg of op de parkeerplaats aan de overkant. Deze staat aangeduid als P+R Parking Stadspark.

  • Drie zwembaden en een apart peuter- en kleuterbad
  • Interactieve glijbaan
  • Sauna, whirlpool en stoombaden
  • Gezellige brasserie met buitenterras
  • Gratis parkeren

Contact

Stadspark

Parklaan 58, 2300 Turnhout

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer +32(0)14-658022
E-mailadres [email protected]

Openingstijden De Kantine

Maandag & dinsdag 15:30 - 21:00 uur
Woensdag 13:00 - 21:00 uur
Donderdag & vrijdag 15:30 - 21:00 uur
Zaterdag & zondag 08:30 - 19:00 uur
Parkeeradres Papenbruggestraat 74, 2300 Turnhout