Optisport Stadspark in Turnhout

Stadspark

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Zwembad Stadspark is dé sportieve ontmoetingsplek van Turnhout.

Ons aanbod

Lokale berichten

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt deels over een beweegbare bodem. De bodem kan hiermee variëren tot een diepte van 1.85 meter. Het wedstrijdbad is een zeer geschikt bad voor o.a. zwemlessen en banenzwemmen. Ook is er een doelgroepenbad aanwezig van 10x15 meter waarbij de bodem volledig te verstellen is tot een diepte van twee meter.

Onze accommodatie heeft veel te bieden voor jong en oud. Kom volledig tot rust in de sauna, de whirlpool of één van onze stoombaden. Er is daarnaast een interactieve glijbaan met verschillende thema’s waar de kinderen zich goed vermaken. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een piratenboot en een glijbaan.

Brasserie met buitenterras
De gezellige brasserie beschikt over een keuken met suggesties aangepast aan het seizoen en een menukaart speciaal voor kinderen. Vanuit het zwemterras kun je onder het genot van een hapje en drankje toekijken hoe de kleintjes zich uitleven in het peuter- en kleuterbad. In de zomer kun je plaatsnemen op ons ruimte buitenterras met zicht op de speeltuin en spraypark.  

Bereikbaarheid
Met de auto naar Optisport Zwembad Stadspark? Lees hier meer info.

  • Drie zwembaden en een apart peuter- en kleuterbad
  • Interactieve glijbaan
  • Sauna, whirlpool en stoombaden
  • Gezellige brasserie met buitenterras
  • Gratis parkeren

Contact

Stadspark

Parklaan 58, 2300 Turnhout

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer +32(0)14-658022

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.