Boxercise Workout
Health Club Medemblik, Medemblik

In het kort

  • 45 min.
  • Matig-Hoog intensief
  • Geen fysiek contact

Verbeter je conditie op een veilige en leuke manier. Goede oppepper!

Boxercise is een van origine Engelse, toegankelijke methode om veilig, intensief, leuk en heel effectief te werken aan je “boks skills”, gecombineerd met fitnesselementen. In onze Boxercise trainingen worden alle spiergroepen in een hoog tempo getraind door middel van diverse stoottechnieken. Bij Boxercise wordt wordt veelal met pads en zakken gewerkt. Onze Boxercise trainingen maken je weerbaarder en zorgen tevens voor een verbetering van je conditie, uithoudingsvermogen, kracht en vetverbranding. Uiteraard worden je spieren steviger en verbetert ook je figuur. Echt vechten of sparren doen we niet. Er is geen fysiek contact. De nadruk ligt op veiligheid, techniek en fun. Je traint in groepsverband. Je voelt je fitter en energieker na deze training. Iedereen kan instromen en starten op zijn/haar eigen niveau. Lessen zijn toegankelijk voor iedereen, en zeker uitdagend! Bij Boxercise worden boks oefeningen afgewisseld met fysieke oefeningen.

Sporters poseren met hun handschoenen aan voordat de les begint: zij zijn klaar voor een stevige training Boxercise bij Optisport! Vier sporters doen in tweetallen boksoefeningen tijdens een les Boxercise bij een healthclub van Optisport.
Fitness Health Club Medemblik abonnementen en prijzen

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Bekijk hier onze abonnementen

Rooster & openingstijden

Contact

Health Club Medemblik

Admiraliteitsweg 6a, 1671 JA Medemblik

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0227-547349
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00u
zaterdag en zondag 08:30 - 13:30u