Optisport Almere Poort in Almere

Almere Poort

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Almere Poort is dé sportieve ontmoetingsplek van de regio.

Ons aanbod

Meer informatie

Wij beschikken over één groot wedstrijdbad in ons complex. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 21 meter en beschikt over acht banen. Onder vier banen ligt er over de hele lengte een beweegbare bodem waardoor de diepte aangepast kan worden. Omdat het bad veel door verenigingen wordt gebruikt is het water standaard 28 ºC, een verplichte temperatuur i.v.m. de zwem- en waterpolowedstrijden. 

Ons zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie. Hierdoor is het gebruik van chloor minimaal, wordt chloorlucht geminimaliseerd en is het prettiger voor mensen met een gevoelige huid of die vaak last hebben van rode ogen. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. 

Horeca
Naast het bad vind je een grote horecagelegenheid met uitzicht over de hele breedte van het zwembad. Hier kun je terecht voor een kopje koffie, koud drankje of een kleine lunch terwijl je wacht op de zwemmers. 

  • Groot wedstrijdbad met acht banen
  • Aantrekkelijke horeca
  • Watertemperatuur van 28ºC
  • Gratis parkeren

Contact

Almere Poort

Pierre de Coubertinplein 6, 1362 LB Almere

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 036-5405346

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.