Optisport Almere stad in Almere

Almere stad

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Almere Stad is dé sportieve ontmoetingsplek van de regio.

Ons aanbod

Meer informatie

Het wedstrijdbad is 25x15 meter, telt zes banen en is geschikt voor verschillende doeleinden. Het wedstrijdbad beschikt over een beweegbare bodem. In het diepste gedeelte van 3,50 meter diep vind je een duikplank van één meter hoog. 

 

Het instructiebad wordt voornamelijk gebruikt voor zwemlessen en heeft een diepte die varieert tussen 0,20 en 0,90 meter. Tijdens de recreatieve uren is dit bad ook geopend voor vrijzwemmen. 
Het doelgroepenbad is 10x15 meter en heeft een watertemperatuur van ongeveer 32ºC. Hierdoor is het doelgroepenbad zeer geschikt voor senioren, baby’s, peuters en mindervaliden. Het bad is ook voorzien van een tillift. Over de hele lengte en breedte van het bad is er een beweegbare bodem, welke ingesteld kan worden tot maximaal 1,80 meter diep.

Ons zwembad beschikt over een zoutelektrolyse installatie. Hierdoor is het gebruik van chloor minimaal, wordt chloorlucht geminimaliseerd en is het prettiger voor mensen met een gevoelige huid of die vaak last hebben van rode ogen. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu. 

Horeca
Wij beschikken over een horecagelegenheid waar je voor en na het zwemmen terecht kunt voor een hapje en een drankje. 

  • 25 meter wedstrijbad met zes banen
  • Duikplank
  • Geschikt voor mindervaliden
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

Almere stad

Johann Sebastiaan Bachweg 3, 1323 BA Almere

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 036-5302314

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.