Afbeelding Optisport Zwembad AquaAltena Andel

AquaAltena

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

 1. Survival

  Voor de echte waterratten - na het C-diploma

  AquaAltena
  Afbeelding Survival

Over de locatie

Zwembad AquaAltena beschikt over een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad bestaat uit een wedstrijdbad, doelgroepenbad, een whirpool en glijbaan. Bij het buitenzwembad is een grote ligweide waar je zomers van de zon kunt genieten. 

Binnenzwembad

Het binnenzwembad van AquaAltena, gelegen in Andel, bestaat uit een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool, glijbaan en een baby- en peuterbad. 

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10,4 meter en beschikt over zes banen. Doorgaans is het wedstrijdbad rond de 28°C. Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10,6x11,35 meter en heeft een beweegbare bodem die maximaal tot twee meter diep kan.  Het bad is altijd 32°C, hierdoor is het bad geschikt voor de allerkleinste maar ook voor ouderen en minder valide. 

Daarnaast hebben wij binnen een apart baby- en peuterbad voor de allerkleinsten met een kleine glijbaan, speelse sproei-elementen en een ondiepe bodem. 

Buitenzwembad

Het buitenzwembad beschikt over een baby- en peuterbad, wedstrijdbad en glijbaan. 

Het wedstrijdbad buiten heeft een afmeting van 25x15,4 meter en heeft net als het wedstrijdbad binnen zes banen. Het wedstrijdbad buiten verwarm en heeft altijd een minimale temperatuur van 26°C.  Buiten beschikken wij ook over een avontuurlijke familie glijbaan van 9,5 meter die uitkomt in een apart bad van 1,30 meter diep. 

Wij hebben voor de kleinste zwemmers ook buiten een apart baby- en peuterbad. Deze is te vinden naast het bad waar de glijbaan in uitkomt. Dit bad heeft een oplopende diepte tot maximaal 90 centimeter diep. 

Daarnaast beschikken wij ook nog over een waterspeeltuintje waar de kinderen gebruik van kunnen maken. Er is een helikopter die steeds water verdeeld over de speeltuin en een slang waar over heen gelopen kan worden.

Ligweide

Rondom onze buitenzwembaden vind je een grote ligweide waar je zomers kunt genieten van de zon. Op de ligweide kunnen tevens speelvelden gecreeërd worden waar je kunt volleyballen of voetballen. Bij onze ligweide vind je verschillende faciliteiten voor kinderen. Er is een speeltuin aanwezig met een balansbalk, hangmat, rekstokken, schommels, een wipkip en een groot speeltoestel. 

Horeca

Dankzij onze uitgebreide horecagelegenheid en vriendelijke bediening kunnen wij je zowel binnen als buiten een heerlijke verse kop koffie aanbieden of iets anders lekkers naar jouw smaak.

 

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Apart baby- en peuterbad
 • Grote ligweide
 • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
 • Gratis parkeren

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Adres en contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Telefoonnummer 0183-445041

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

Social media en apps

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie. Volg ons op de socials en download de app.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.