Optisport De Blikken Middelburg

De Blikken

Deelnemen aan sportieve activiteiten in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of een evenement organiseren? Optisport De Blikken is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Middelburg.

Ons aanbod

Meer informatie

De sporthal heeft een afmeting van 32x42 meter en is geschikt voor verschillende binnensporten. In de wintermaanden is de hal de thuisbasis voor korfbalvereniging TOP Arnemuiden. De sporthal kan worden ingedeeld in één korfbalveld, één zaalvoetbalveld, twee tennisvelden, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden.

Vergaderruimte
De vergaderruimte bevindt zich in het horecagedeelte en kan door middel van een schuifwand worden afgesloten. De entree voor de vergaderruimte is uitsluitend te bereiken via de horeca. De vergaderzaal heeft een afmeting van 7x6 meter en biedt ruimte aan maximaal 20 personen. 

Horeca
In de ruime, lichte en gezellige horeca is recentelijk een nieuwe bar geplaatst waardoor er een moderne en sportieve sfeer is gecreëerd. Je kunt voor, tijdens of na het sporten bij ons terecht voor een hapje en een drankje. 

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen, Wijkcentrum Palet, Sportcomplex De Sprong, Sporthal De Blikken

  • Vergaderzaal
  • Moderne horeca
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

De Blikken

Pereboomweie 2, 4341 LV Arnemuiden

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0118-601025

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.