Een meisje zwemt samen met zijn vader; samen spelen ze tijdens het vrijzwemmen bij Optisport en maken veel plezier

De Bloesem

Welkom in De Bloesem! Train of relax in ons zwembad en sport je fit in de sporthal. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Sportcentrum De Bloesem heeft een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Dit zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten. Denk aan zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. We organiseren veel verschillende activiteiten in het zwembad, voor jong en oud. Voor mindervaliden hebben we extra faciliteiten zodat iedereen veilig in en uit het water kan.

 

Sporthal
De grote sporthal is geschikt voor veel verschillende (team-) sporten. Zowel scholen, verenigingen als particulieren maken hier veel gebruik van. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw vereniging? Of wil je meer weten over het huren van de sporthal? Ons team denkt graag met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken.
 

Horeca
De Bloesem is naast een sportcentrum ook een ontmoetingsplek. Onze horeca is daarmee zoveel meer dan een gewone kantine! Voor, tijdens of na het sporten kun je hier altijd terecht voor een gezellig kopje koffie. Ook is het een fijne plek om te zitten tijdens de zwemles van je kind (eren): je kijkt vanuit je stoel zo op het bad.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Heerlijk buitenterras in een groene omgeving
  • Gratis parkeren