Optisport Zwembad De Bosselaar

De Bosselaar

Zwemmen in het zwembad, ontspannen op de ligweide of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Bosselaar is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Zevenbergen.

Ons aanbod

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter. Aansluitend grenst er een duikkuil met een hoge en lage duikplank aan het wedstrijdbad. Het recreatiebad heeft een afmeting van 25x40 meter verdeeld over twee bassins. De diepte van het recreatiebad is oplopend van 0.20 tot 1.20 meter. Ook aan de allerkleinsten is gedacht; zij kunnen zich lekker uitleven in het peuterbad, welke middels veel groen nagenoeg volledig is afgebakend. In de zomermaanden is de temperatuur van het water ongeveer 22°C.

Ligweide
Bij de ruime ligweide van ongeveer drie voetbalvelden groot kun je heerlijk zonnen en relaxen. Sportievelingen kunnen een potje voetballen, volleyballen of badmintonnen. Kinderen kunnen klimmen en klauteren bij de diverse speeltoestellen.

Horeca
De horecagelegenheid beschikt over een horecaplein met stoeltjes en tafeltjes voor bezoekers. Hier kun je onder het genot van een verfrissende drankje genieten van de zon. Als je liever in de schaduw zit, kun je gebruik maken van de parasols. We staan graag voor je klaar met o.a. koffie, ijs en andere lekkernijen.

Natuurijsbaan
De Bosselaar beschikt over een natuurijsbaas met een wedstrijdbaan van minimaal 400 meter. De totale ijsoppervlakte is iets groter. Zodra er zeven centimeter natuurijs ligt, gaat de baan open voor bezoekers.

Optisport Moerdijk
Bij onze andere zwembaden kun je groepslessen volgen of buitenzwemmen:

Zwembad de Niervaert (Ook zwemles)
Openluchtzwembad het Buitendiep

  • Gelegen in het groen
  • Ruime en zonnige ligweide
  • Dagje uit met het hele gezin
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Bosselaar

Vaandelweg 1, 4761 BC Zevenbergen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0168-324032

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.