Optisport De Dôbe

De Dôbe

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport De Dôbe is dé sportieve ontmoetingsplek van Terschelling.

Ons aanbod

Meer informatie

Het zwembad is één geheel en staat overal in verbinding met in elkaar. Je vindt bij ons een instructiebad van 8x18 meter waar ook tijdens het vrijzwemmen gebruik van gemaakt kan worden. Vanuit ons instructiebad kan je onder een bruggetje door naar het grote recreatiebad. Het zwembad heeft drie verschillende dieptes. Bij het grote zwembad bevindt zich ook de glijbaan en het bubbelbad waar je heerlijk kan ontspannen. 

Aan de kleintjes is ook gedacht; er is een apart baby- en peuterbad aanwezig waar zij kunnen spelen en spetteren.

Horeca
In de centrale hal bevindt zich een kleine horeca waar je na het zwemmen terecht kan voor een hapje en een drankje. Vanuit de horeca heb je zicht op het zwembad. Ook in de zwemzaal bevindt zich een horecagedeelte met een klein horecaterras waar je tijdens het zwemmen even kan uitrusten en ontspannen.

Buitenterras
Wij beschikken over een betegeld buitenterras waar je in de zomer van de zon kan genieten met een koud drankje. Daarnaast is er een kleinschalige ligweide aanwezig.  

  • Glijbaan
  • Apart baby- en peuterbad
  • Buitenterras met kleinschalige ligweide
  • Gratis parkeren

Contact

De Dôbe

Sportlaan 7, 8881 EP West-Terschelling

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0562-442257
E-mailadres dobe@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.