Optisport De Holten in Marum

De Holten

Deelnemen aan sportieve activiteiten in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of vergaderen in de vergaderzaal? De Holten is de sportieve ontmoetingsplek van Marum!

Ons aanbod

Vergaderruimte huren Marum

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 44x23 meter en is te verdelen in drie zalen door middel van scheidingswanden. Alle drie de sportzalen beschikken over een eigen tribune. 

In de sporthal kunnen o.a. de volgende sporten beoefend worden: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. 

Gymzaal
Onze moderne gymzaal is voorzien van o.a. geluiddempende beplating en heeft een afmeting van 22x14 meter. De elastische vloer is voorzien van een extra toplaag die voor de sporter nóg meer voordeel biedt. De zaal kan in tweeën gesplitst worden door middel van gordijnen. Eén van de wanden van de gymzaal is een spiegelwand. 

In de gymzaal kunnen o.a. de volgende sporten beoefend worden: aerobics, badminton, basketbal, gymnastiek, handbal, judo, korfbal, ouderengym, streetdance, tennis, turnen, zaalvoetbal en zaalhockey. 

Horeca
In onze gezellig horeca is er genoeg ruimte om voor, tijdens of na de sportactiviteiten te genieten van een hapje en drankje. Doordat onze horeca een doorgang heeft naar de grote sporthal is deze ook geschikt om beurzen, bijeenkomsten, markten, muziekevenementen e.d. te organiseren. 

Vergaderzaal
Sportcentrum De Holten beschikt ook over een mooie vergaderruimte. De ruimte is af te huren door bedrijven. 

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op. 

  • Sportzalen
  • Evenementenhal
  • Sfeervolle horeca
  • Vergaderruimte
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren

Contact

De Holten

Hoornweg 46, 9363 EH Marum

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0594-642709

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.