Optisport De Sprong Middelburg

De Sprong

Welkom in De Sprong! Kom bij ons om samen te sporten, gezellig bij te kletsen in de horeca of om een evenement bij te wonen. Wij bieden sportief plezier voor iedereen!

Ons aanbod

Deze locatie is tot nader orde gesloten

Meer informatie

Sporthal 1
Deze hal heeft een afmeting van 32x42 meter en heeft een vette klimwand. De hal kan met scheidingswanden in drie delen worden opgedeeld. De belijning in de sporthal is goed voor een handbalveld, een hockeyveld, een voetbalveld, twee basketbalvelden, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Op de grote vaste tribune is er plek genoeg voor zeker 300 toeschouwers. Vanuit de gezellige horeca heb je goed zicht op het sportveld.

Sporthal 2
Hal 2 heeft dezelfde afmetingen, tribuneplaatsen en belijning als sporthal 1. Hal 2 heeft geen klimwand, maar is geschikt gemaakt voor gymnastiek.

Gymzaal 1 en 2
De gymzalen hebben allebei een afmeting van 21x12 meter. Hier kun je verschillende sporten spelen: volleybal, gymnastiek, panna voetbal en diverse krachtsporten.

Vergaderruimte
Als je op zoek bent naar een externe vergaderruimte in een sportieve en dynamische omgeving, kom dan eens naar De Sprong! Onze vergaderruimte is direct gelegen aan de centrale gang en biedt plek aan ongeveer vijftien personen. Vanuit onze horeca serveren we jouw gezelschap graag een hapje en een drankje.

Horeca
Sportcomplex De Sprong beschikt over een prachtige horeca. Je kunt hier voor, tijdens of na het sporten terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee of een verkoelend drankje. Ook voor een tosti of een lekker broodje ben je hier op de juiste plek. In onze horeca kan je een potje darten of een spelletje tafelvoetbal spelen.
 

Wij denken daarnaast graag mee om net dat beetje meer te bieden tijdens wedstrijden, toernooien of competities, denk hierbij aan lunchpakketten of buffetten. Wil je meer informatie over horeca op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Optisport Middelburg-Vlissingen
Optisport beschikt over meerdere sporthallen, gymzalen, een zwembad en een Optisport Health Club in de regio. Deze accommodaties bieden onderdak aan o.a. (sport)verenigingen, scholen en particulieren. Benieuwd naar deze locaties? Onderstaand vind je een overzicht:

  • Vrijburgbad en Optisport Health Club Vlissingen
  • Wijkcentrum Palet
  • Sportcomplex De Sprong
  • Sporthal De Blikken
  • Klimwand
  • Vergaderen en evenementen
  • Uitgebreide horeca
  • Gratis parkeren
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden

Contact