Deze dames hebben veel plezier tijdens de Aqua Groepslessen in een zwembad van Optisport: ze trainen niet alleen hun spieren, maar hebben het ook gezellig samen.

De Veluwehal

Welkom in de Veluwehal! Kom bij ons trainen of relaxen in het zwembad, samen sporten in de grote sporthal of ouderwets bijkletsen in onze uitnodigende horeca. Wat ook kan: de Toneelzaal huren voor je evenement of bijeenkomst. Wij brengen iedereen in beweging!

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
De Veluwehal heeft twee zwembaden. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x13 meter. Hier is het superfijn banenzwemmen. Tijdens het recreatief zwemmen organiseren we allemaal leuke activiteiten in dit bad. Naast het wedstrijdbad hebben we ook een instructiebad, deze heeft een afmeting van 15x11 meter. Aan de allerkleinsten is ook gedacht: zij kunnen lekker spetteren en spelen in het aparte peuterbad. De verschillende sproeiers houden ze lekker bezig!

Sporthal
Onze sporthal biedt een verrassende hoeveelheid mogelijkheden. Met een vloeroppervlakte van maar liefst 2.200 m² kunnen we als gastheer fungeren op evenementen met ruim 2.000 bezoekers. Dankzij zijn veelzijdigheid kan de sporthal op vele manieren gebruikt worden. Zo kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar een concertzaal, examenzaal of sportveld. Natuurlijk zijn ook andere doeleinden bespreekbaar. De zaal is bovendien groot genoeg voor zeven volleybalvelden die tegelijk bespeeld worden en voldoet aan alle officiële eisen van NOC-NSF (Het Nederlands Olympisch Comité).

De sporthal is te verdelen in twee zalen, zaal A en zaal B. Zaal A beschikt over de volgende sportvelden: vier volleybalvelden, een zaalvoetbalveld, een korfbalveld, een handbalveld, een zaalhockeyveld, vier badmintonvelden en een basketbalveld. Deze zaal heeft een afmeting van 44x28 meter. In zaal B is belijning te vinden voor dezelfde sporten als in zaal A, alleen beschikt zaal B over drie volleybalvelden en heeft zaal B een afmeting van 42x22 meter. Daarnaast kunnen we de sporthal in een handomdraai veranderen in een sfeervolle concertzaal of een ruime locatie voor beurzen. Met onze sporthal kan je alle kanten op! Ons enthousiaste team denkt graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toneelzaal
In ons pand is ook een toneelzaal aanwezig. Deze zaal heeft een afmeting van 15x18 meter en beschikt over een podium. Het podium heeft een afmeting van 14x8 meter. Deze zaal is ook uitermate geschikt voor vergaderingen en andere (zakelijke) evenementen. Ook hier geldt: we denken graag met je mee om jouw evenement onvergetelijk te maken. Neem gerust contact op!

Horeca
In ons complex bevinden zich op meerdere plekken horecagelegenheden. Je kunt hier voor, tijdens of na het sporten genieten van ons uitgebreide horeca aanbod. Ook kunnen we de horeca inzetten op jouw evenement of bijeenkomst; er zijn veel opties mogelijk.

  • Sport- en evenementencentrum
  • Zwembad met apart peuterbad
  • Toneelzaal
  • Uitgebreide horeca
  • Vergaderen
  • Goed toegankelijk voor mindervaliden