recreatief zwemmen

De Vrolijkheid Zwolle

Welkom in De Vrolijkheid! Train of relax in ons zwembad of kom bij ons fitnessen. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige en grote horeca. Voor evenementen en vergaderruimte kun je ook bij ons terecht.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Wij hebben een ruim, duurzaam binnenzwembad met twee wedstrijdbaden, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een peuterbad voor de kleintjes. Het 8-baans wedstrijdbad is 25 x21 meter. Ook hebben we een multifunctioneel 6-baans wedstrijdbad met beweegbare bodem, deze is 25x15,4 meter. De wedstrijdbaden zijn perfect voor banenzwemmen en watersporten. Verbeter jij hier je persoonlijke record? In het doelgroepenbad van 20x10 meter geven we de meest uiteenlopende Aqua’Groepslessen. Dit bad heeft een gedeeltelijk beweegbare bodem.

Ons grote, uitdagende recreatiebad heeft een totale oppervlakte van 365m², dus er is plek genoeg voor iedereen! Het zwembad heeft een glijbaan, whirlpools en een klimmuur. Er zijn twee duikplanken aanwezig en een duikkuil van 3,8 meter diep. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een lekker groot peuterbad met een oppervlakte van ongeveer 100m².


Dit is een subtropisch zwembad (31°C ).

De Vrolijkheid vindt duurzaamheid heel erg belangrijk. Met o.a. zonnepanelen, LED verlichting, warmteterugwinning van spoelwater en extreem energiezuinige motoren op luchtbehandelingskasten gelden wij als een uiterst duurzaam zwembad.

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)
     

Horeca
Onze horeca is veel meer dan een kantine. Het is een plek om weer even helemaal op te laden. Onze eigentijdse bar is de beste plek om tijdens je bezoek aan ons zwembad even lekker te ontspannen. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie of een sportdrankje. Daarnaast kun je hier ook o.a. vers belegde broodjes en tosti’s bestellen voor de grote en kleine trek.

  • Duurzame sportaccommodatie
  • Twee ruime wedstrijdbaden met een glijbaan, duikplanken en whirlpools
  • Optisport Health Club
  • Gratis parkeren

Contact

De Vrolijkheid Zwolle

Ossenkamp 7, 8024 AG Zwolle

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 038-4550689
E-mailadres [email protected]

Openingstijden Receptie

Maandag t/m vrijdag 7:00 - 22:00 uu
Zaterdag 8:45 - 16:30 uur
Zondag 8:00 - 16:30 uur

Openingstijden Horeca

Maandag t/m donderdag 9:30 - 18:30 uur
Vrijdag 9:30 - 21:30 uur
Zaterdag 8:45 - 16:30 uur
Zondag 8:00 - 16:30 uur

Openingstijden warme keuken

Maandag t/m donderdag 11:00 - 18:00 uur
Vrijdag 11:00 - 21:00 uur
Zaterdag en zondag 11:00 - 16:00 uur