Optisport De Waard Bergambacht

De Waard

Welkom bij De Waard! Samen sporten in de sporthal, genieten in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca doe je bij De Waard. Ook als je een evenement wilt organiseren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij brengen iedereen in beweging!

Ons aanbod

Meer informatie

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 45x25 meter en is met scheidingswanden op te splitsen in twee delen. De hal beschikt over belijning voor een zaalvoetbalveld, een basketbalveld, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Daarnaast is de hal ook geschikt voor sporten als gymnastiek en turnen. Op de tribune is plek voor ongeveer 100 toeschouwers.

Toneelzaal
De toneelzaal heeft een afmeting van 12x10 meter en beschikt over een podium van 5x10 meter. Bijzonder: er is een regieruimte en een kleedkamer/ schmink ruimte. Dat maakt de Toneelzaal heel geschikt voor diverse culturele evenementen met een publiek tot max. 150 personen. Van schoolmusical tot voorstelling Vane en amateurgezelschap: wij zijn graag de gastheer voor jouw evenement. Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken. Er kan meer dan je denkt!

Multifunctionele zalen
Wij hebben twee multifunctionele zalen. De kleine zaal is geschikt vergaderingen of workshops en biedt ruimte aan maximaal 25 personen. De grotere zaal is geschikt voor vergaderingen, feesten, partijen, sporten en (bedrijfs)trainingen en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Het is ook mogelijk om een beamer, projectscherm en/of flip-over te huren. Daarnaast kunnen beide zalen samengevoegd worden waardoor er één grote zaal ontstaat. En wat dacht je van een sportieve afsluiting na een vergadering? Wij denken graag met je mee over de invulling van jouw ideale teamdag.

Horeca
Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten of bijkletsen met vrienden? Dat kan in onze gezellige horeca. Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een voetbaltoernooi gebruik te maken van een buffet. Ons keukenpersoneel staat voor je klaar.

Zwembad
Kom bij ons zwemmen en spelen in het grote wedstrijdbad! Wij organiseren allerlei leuke activiteiten tijdens het vrijzwemmen. Ook kunnen volwassenen bij ons diverse groepslessen in het water volgen. Ook geven we zwemles. Al heel veel kinderen hebben bij ons hun zwemdiploma gehaald. Wij geven namelijk de leukste zwemlessen van Nederland!

  • Ruime sporthal
  • Geschikt voor evenementen en sporttoernooien
  • Toneelzaal
  • Vergaderen
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren