Optisport De Waard Bergambacht

De Waard

Werken aan je fysieke doelen, gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca of een evenement organiseren? Zalencentrum De Waard is dé sportieve ontmoetingsplek van Bergambacht.

Ons aanbod

Meer informatie

Onze sporthal heeft een afmeting van 45 x 25 meter en is door middel van scheidingswanden op te splitsen in twee delen. De hal beschikt over belijning voor één zaalvoetbalveld, één basketbalveld, drie volleybalvelden en negen badmintonvelden. Daarnaast is de hal ook geschikt voor sporten als gymnastiek en turnen. De hal heeft een tribune met ongeveer 100 tribuneplaatsen.

Toneelzaal
De toneelzaal heeft een afmeting van 12 x 10 meter en beschikt over een podium van 5 x 10 meter. Deze zaal is in combinatie met de aanwezige regie- en schminkruimte uitermate geschikt voor diverse culturele evenementen voor een publiek tot max. 150 personen.

Multifunctionele zalen
Er zijn twee multifunctionele zalen aanwezig. De kleine zaal is geschikt vergaderingen of workshops en biedt ruimte aan maximaal 25 personen. De grotere zaal is geschikt voor vergaderingen, feesten, partijen, sporten en (bedrijfs)trainingen en biedt ruimte aan maximaal 40 personen. Het is ook mogelijk om een beamer, projectscherm en/of flipover te huren. Daarnaast kunnen beide zalen samengevoegd worden waardoor er één grote zaal ontstaat.

Horeca
Na het sporten nog even bijkomen van de inspanning, een hapje eten of bijkletsen met vrienden? Dat kan in onze gezellige horeca. Er is voor grote gezelschappen de mogelijkheid om na bijvoorbeeld een voetbaltoernooi gebruik te maken van een buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zwembad
Je kunt bij ons Zwembad De Hofstee in Bergambacht terecht voor recreatief zwemmen en groepslessen.

  • Ruime sporthal
  • Geschikt voor evenementen en sporttoernooien
  • Toneelzaal
  • Vergaderen
  • Sfeervolle horeca
  • Gratis parkeren

Contact

De Waard

Meidoornstraat 7, 2861 VJ Bergambacht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0182-351933
E-mailadres waard@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.