Optisport De Wemel Wemeldinge

De Wemel

Deelnemen aan sociale activiteiten, gezellig bijkletsen in 't Panuusje of een evenement organiseren in de Oosterschelde zaal? De Wemel is de ontmoetingsplek van Wemeldinge!

Ons aanbod

Meer informatie

Dorpscentrum De Wemel ligt in het hart van het dorp Wemeldinge. Door de centrale ligging is het een ontmoetingscentrum voor jong en oud. Naast het dorpshuis bevindt zich een seniorenhuisvesting. Los van de senioren die dagelijks gebruik maken van het dorpshuis, worden de diverse ruimtes gehuurd door onder andere sport- en cultuurverenigingen. De ruimtes lenen zich daarnaast perfect voor optredens, buffetten, feesten, koffietafels en partijen. Wil je meer informatie of reserveren? Vul dan het contactformulier in.

 

’t Panuusje
Deze opgeknapte ruimte is multifunctioneel met activiteiten voor jong en oud. Er is ruimte om gezellig een potje te biljarten, spelletjes te spelen, de krant te lezen en er staat een PlayStation. De zaal beschikt ook over een geluidsinstallatie en microfoon voor presentaties.

Hang Out in ‘t Panuusje
Chillen, gezellig gamen of gewoon lekker even bijkletsen, je bent welkom in de ‘Hang Out’. Heel wat jongeren weten de weg al te vinden en dat maakt het altijd weer gezellig! 

‘Hang Out' is een initiatief van Optisport en Jongkapelle.

Oosterschelde zaal
De Oosterschelde zaal beschikt over een podium en is geschikt voor optredens, cabaret, vergaderingen, bedrijfsfeesten en presentaties. De ruimte is door middel van een scheidingswand te verdelen in twee ruimtes. De zaal biedt ruimte aan maximaal 200 personen. 

Wil je meer informatie of reserveren? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Zaal 't Spey
Zaal ’t Spey is het achterste gedeelte van de Oosterschelde zaal.  Deze zaal is geschikt voor buffetten, vergaderingen en sportactiviteiten.

De Krukel
De Krukel is een kleine ruimte die fungeert als flexplek en vergaderruimte. Deze kan op aanvraag afgehuurd worden.

De Val
De Val is een kleine ruimte die fungeert als flexplek en vergaderruimte. Deze kan op aanvraag afgehuurd worden.

  • Voor jong en oud
  • Multifunctioneel en cultureel
  • Centraal gelegen
  • Gratis parkeren

Contact

De Wemel

Dorpsplein 1, 4424 AC Wemeldinge

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0113-621217

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.