Drie vrouwen doen oefeningen in het zwembad tijdens een groepsles Aquarobic bij Optisport.

De Wetering

Welkom in De Wetering! Train of relax in ons zwembad, of kom bij ons voor fitness en cardio van de hoogste kwaliteit. Na het sporten ontmoet je elkaar in de gezellige, grote horeca.

Ons aanbod

Lokale berichten

Over de locatie

Zwembad
Ons binnenzwembad heeft twee zwembaden. Het wedstrijdbad (27,7°C) is 25x15 meter en heeft aan één kant een beweegbare bodem die verstelbaar is tot een diepte van 1,90 meter. Het bad heeft een duikplank en onder deze duikplank is de diepte van het bad 3,40 meter. 
Het doelgroepenbad is een subtropisch zwembad (31,2°C) en is 25x10 meter. Ook dit zwembad heeft aan één kant een beweegbare bodem. Het diepste punt van het zwembad is 1,40 meter. Voor kleine kinderen is er een gezellig peuterbad met verschillende sproeiers.

 

Buitenbad
Ook hebben wij twee grote zwembaden buiten. Het wedstrijdbad (21°C) is 25x15 meter is tussen 1,40 en 3,80 meter diep. Er zijn twee duikplanken. 
Het recreatiebad (21°C) buiten is 25 meter en beschikt over een heel leuke, brede familieglijbaan. Het bad loopt in een kromming en loopt af van een diepte van 0,50 meter tot 1,40 meter. Er is een apart peutergedeelte met leuke sproeiers. 
Rondom de zwembaden bevindt zich een grote ligweide, waar je op warme dagen heerlijk kunt ontspannen. Er is een speeltoestel en bij het wedstrijdbad hangt een volleybalnet. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining.  De sportschool beschikt over professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht). Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.
 

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gratis gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)

Sporthal
In ons pand in bevindt zich een sporthal die heel geschikt is voor allerlei sportieve activiteiten. Voor meer informatie over deze sporthal kun je contact opnemen met de gemeente.

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kun je opladen en even bijkomen. Als De Wetering binnenloopt, kom je direct in ons ruime en gezellige horecagedeelte. Je hebt zicht op de binnenzwembaden. Je kunt hier genieten van een lekker kopje koffie of thee en een heerlijke versnapering. Ook is er een leuk speeltoestel waar kinderen lekker kunnen spelen. 

  • Twee zwembaden en een peuterbad
  • Horeca met zicht op de binnenzwembaden
  • Buiten zwembaden met duikplank, glijbaan en apart peutergedeelte
  • Grote ligweide
  • Volleybalnet
  • Gratis parkeren