Fitness Health Club Neede

Health Club Neede

Neede
Sport 2 maanden gratis
2023 is jouw jaar!

Sport tot wel 2 maanden gratis!

Schrijf je nu in voor een 12 of 24 maanden abonnement en profiteer! Meer informatie over deze aanbieding vind je op deze pagina.

Inschrijven & Contact

Activiteiten

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles
Fitness Health Club Neede abonnementen en prijzen

Abonnementen & prijzen

Leuk dat je wilt komen sporten bij de Optisport Health Club! Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij meerdere abonnementen samengesteld. Kies het abonnement dat het beste bij jou past en maak gebruik van de vele voordelen die een lidmaatschap bij onze Health Club met zich meebrengt. 

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Meer informatie

Sportschool

In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Samen met je personal trainer stel je jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)

Sporthal

De grote sporthal van ’t Spilbroek is 24x44 meter. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Je kunt hier vrijwel alle sporten beoefenen, zoals volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig.Organiseer je een event, of heb je iets te vieren? De sporthal kan, in combinatie met zwembad, gehuurd worden voor (bedrijfs) feestjes & evenementen. Ons team is dol op feesten en evenementen. We denken dus graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Horeca

Onze horeca is meer dan een kantine. Je kunt hier terecht na het sporten voor een verfrissend drankje. Tijdens de zwemles is het hier goed koffie drinken, met perfect zicht op het zwembad. In de zomer zit je heerlijk buiten op ons fijne terras.

  • Sporten wanneer het jou uitkomt
  • Met een Compleet-abonnement maak je gratis gebruik van het zwembad
  • Cardio & Kracht

Contact

Health Club Neede

Bleekenweg 14, 7161 AB Neede

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-291655