Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Summer Deals
Voordelig sporten deze zomer?

Maak nog snel gebruik van de Optisport Summer Deals!

1.   Start in juli: 2 maanden onbeperkt sporten van 86,- nu voor slechts 40,-
2.   Schrijf je in voor een jaarabonnement en sport de hele zomer gratis!

Inschrijven

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Rooster & openingstijden

Over de locatie

't Spilbroek is een multifunctioneel sportcentrum in Neede en beschikt over een overdekt zwembad met een wedstrijdbad, recreatiebad met glijbaan, stroomversnelling en een bubbelbad, een grote sporthal en een prachtig sportcafé. Voor jong en oud is er van alles te beleven.

Zwembad

't Spilbroek, gelegen in Neede, beschikt over een wedstrijdbad van zes banen en een afmeting van 25x15 meter. Hier worden Zed & Sop zwemlessen gegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Er is daarnaast een ruim recreatiebad aanwezig. Tijdens het vrijzwemmen kun je gebruik maken van de glijbaan en stroomversnelling of hapje of drankje nuttigen op ons horecaterras. Wil je na het banenzwemmen, het volgen van een Aqua'Groepsles of het sporten in onze fitness ontspannen, dan kun je gebruik maken van de sauna of het bubbelbad. 

Optisport Health Club

Sinds 2017 is er een Optisport Health Club (fitness) achter de tribune in de sporthal. De Health Club is een ruim opgezette fitness locatie met een ruimte voor krachtraining, en cardio. Mocht je liever met losse gewichten werken, is dat ook mogelijk. Je kunt lekker vrij voor jezelf sporten.

Sporthal

Wij beschikken over een sporthal met een afmeting van 24x44 meter gelegen in Neede. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Vrijwel alle sporten zijn te beoefenen in onze sporthal, denk hierbij aan volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig. Naast activiteiten kan de sporthal, in combinatie met zwembad gehuurd worden voor (bedrijfs) feestjes & evenementen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Horeca

Na afloop van het sporten of zwemmen zin in iets lekkers? Kom dan gezellig langs in onze prachtige horecagelegenheid en geniet van een vers gezette kop koffie of iets anders lekkers. Onze vriendelijke bediening biedt jou graag diverse warme en koude dranken, ijs, snoep en snacks aan.

  • Zwembad met glijbaan en stroomversnelling
  • Multifunctioneel sportcentrum
  • Fitness
  • Sportcafé
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

´t Spilbroek

Bleekenweg 14, 7161 AB Neede

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-291655

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport