Sport- en recreatiecentrum 't Spilbroek in Neede

Sport- & recreatiecentrum 't Spilbroek

Werken aan je fysieke doelen in de Optisport Health Club, ontspannen in het zwembad, of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Sport- en Recreatiecentrum 't Spilbroek is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Berkelland.

Ons aanbod

Meer informatie

We hebben een veelzijdig en aantrekkelijk sport aanbod voor jong en oud. In ons sportcafé kun je genieten van een lekker kopje koffie, een verfrissend sportdrankje of een broodje.

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en telt zes banen. Met een deels beweegbare bodem leent het zwembad zich perfect voor de meest uiteenlopende Aqua'Groepsles & activiteiten. Er is daarnaast een ruim recreatiebad aanwezig met een glijbaan en stroomversnelling. Wil je na het banenzwemmen, het volgen van een Aqua'Groepsles of het sporten in onze fitness even lekker ontspannen? Maak dan gebruik van de sauna of het bubbelbad. 

Sportschool
Onze fitnessruimte biedt mogelijkheden tot verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kunt trainen. 

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banenzwemmen & groepslessen)

Sporthal
Wij beschikken over een sporthal met een afmeting van 24 x 44 meter. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Vrijwel alle sporten zijn te beoefenen in onze sporthal, denk hierbij aan volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig. Naast activiteiten kan de sporthal, in combinatie met zwembad gehuurd worden voor (bedrijfs) feestjes & evenementen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Horeca
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren)? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. Vanuit de horeca heb je perfect zicht op het zwembad. Lekker weer? Dan is ons zonnige terras een echte aanrader!

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Zwembad met glijbaan en stroomversnelling
  • Gezellig sportcafé met zicht op het zwembad
  • Fitnessen in onze Health Club
  • Gratis parkeren

Contact

Sport- & recreatiecentrum 't Spilbroek

Bleekenweg 14, 7161 AB Neede

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-291655

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.