Drie vrouwen doen oefeningen in het zwembad tijdens een groepsles Aquarobic bij Optisport.

Sport- & recreatiecentrum 't Spilbroek

Welkom in ’t Spilbroek! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in de fijnste sportschool van de regio Berkelland. Train of relax verder in ons zwembad, sport samen in de sporthal of ontmoet elkaar in de gezellige horeca.

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad van Optisport ’t Spilbroek heeft drie verschillende baden, een bubbelbad en een sauna. Het recreatiebad is voorzien van een glijbaan, stroomversnelling en verschillende waterspuiters. Daarnaast is er een peuterbad met fontein en verschillend speelgoed voor de allerkleinsten. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Dankzij de watertemperatuur van 28°C en de deels beweegbare bodem is dit bad perfect geschikt voor activiteiten en Aqua'Groepslessen.
In het fijne grote recreatiebad vind je ook een glijbaan en stroomversnelling. Wil je na het banenzwemmen, het volgen van een Aqua'Groepsles of het fitnessen even lekker ontspannen? Maak dan gebruik van de sauna en het bubbelbad.

 

Sportschool
In onze fitness ruimte kun je diverse vormen van fitness beoefenen, zoals cardio- en krachttraining. Je kunt hier zelfstandig trainen, op een moment dat het jou uitkomt. Stel dus jouw persoonlijke fitness schema samen, met bijvoorbeeld cross fitness en kom sporten wanneer je zin hebt! Herstel je van een blessure of ziekte? Dan kun je in onze sportschool je conditie weer opbouwen, zodat je je weer fit voelt.

Leden met een abonnement maken gebruik van:

- Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
- De faciliteiten van zwembad (banen zwemmen & groepslessen)

Sporthal
De grote sporthal van ’t Spilbroek is 24x44 meter. De hal kan opgedeeld worden in drie delen. Je kunt hier vrijwel alle sporten beoefenen, zoals volleybal, voetbal, handbal, basketbal, gymnastiek, badminton, zaalhockey en korfbal. Voor elke sport zijn er drie velden beschikbaar. Voor toeschouwers is er een tribune aanwezig.

Organiseer je een event, of heb je iets te vieren? De sporthal kan, in combinatie met zwembad, gehuurd worden voor (bedrijfs) feestjes & evenementen. Ons team is dol op feesten en evenementen. We denken dus graag met je mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Je kunt hier terecht na het sporten voor een verfrissend drankje. Tijdens de zwemles is het hier goed koffie drinken, met perfect zicht op het zwembad. In de zomer zit je heerlijk buiten op ons fijne terras.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Zwembad met glijbaan en stroomversnelling
  • Gezellig sportcafé met zicht op het zwembad
  • Fitnessen in onze Health Club
  • Gratis parkeren

Contact

Sport- & recreatiecentrum 't Spilbroek

Bleekenweg 14, 7161 AB Neede

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0545-291655
E-mailadres [email protected]