Twee kleine jongetjes spelen in ondiep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

Het Blauwe Meer

Welkom in het Blauwe Meer! Het fijnste openluchtzwembad van Dinxperlo en omgeving. Beleef bij ons het perfecte uitje voor het hele gezin, of doe mee aan onze leuke activiteiten. Wij bieden sportief plezier voor iedereen!

Ons aanbod

Wij zijn in winterslaap. Tot volgend seizoen!

Meer informatie

Zwembad
Bij Het Blauwe meer vind je een zwembad en een groot meer (natuurwater). Het zwembad heeft een oplopende waterdiepte van 0,80 meter tot 1,40 meter. In het zwembad hoef je niet bang te zijn voor vissen en andere waterdiertjes, maak hier met een gerust hart een plons. Natuurlijk kun je ook verkoeling zoeken in het grote meer. Hier kun je een flink stuk zwemmen om je conditie op peil te houden. Het natuurwater is van uitstekende kwaliteit en wordt opgewarmd door de zon. Bij het meer vind je ook een steiger en een duikplank. Wie maakt hier het meest indrukwekkende bommetje?!

Ook aan de kleintjes hebben we gedacht. Voor hen is er een apart peuterbad met een waterpaddenstoel, zodat ook zij heerlijk kunnen spetteren in de zon.

Ligweide en zandstrand
Je merkt het meteen als je hier je handdoekje neerlegt… dit voelt als vakantie! Je kunt bij ons heerlijk genieten van het zonnetje op het uitgestrekte zandstrand of op onze grote ligweide. Bij de ligweide vind je tevens een beachvolleybalveld, voor als zwemmen nog niet sportief genoeg voor je is.

Horeca
Van zwemmen en spelen word je hongerig; daar weten wij wel raad mee! In onze gezellig horeca staan we graag voor je klaar met allerlei lekkers. Voor, tijdens of na het zwemmen kun je bij ons terecht voor een ijskoud drankje of koffie met een heerlijke versnapering.

  • Groot meer met duikplank
  • Zandstrand en ligweide
  • Beachvolleybalveld
  • Apart peuterbad
  • Gratis parkeren

Contact