Optisport Het Puzzelbad Terheijden

Het Puzzelbad

Plezier maken in het zwembad, ontspannen op de ligweide of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Het Puzzelbad is dé sportieve ontmoetingsplek van Terheijden en omgeving.

Ons aanbod

Zwembad het Puzzelbad is gesloten, we hopen je weer te ontvangen in april 2023!

Meer informatie

Het Puzzelbad beschikt over een recreatiebad en een wedstrijdbad. Het ondiepe recreatiebad is een heerlijke plek waar jonge kinderen zich goed kunnen vermaken. Je vindt hier ook een glijbaan en een Spray park voor de allerkleinsten.

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 12,5 meter en telt vijf banen. Het wedstrijdbad is een stuk dieper in vergelijking met het recreatiebad. Hier kunnen oudere kinderen zich onder andere uitleven bij de duikplank van één meter hoog. Uiteraard is het ook mogelijk om ontspannen banen te trekken.

Ligweide
Bij het zwembad vind je een ligweide waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast beschikt de ligweide over verschillende speeltoestellen.

Horeca
Heb je zin een versnapering? Het Puzzelbad heeft een horecavoorziening waar je terecht kunt voor een bijvoorbeeld een ijsje of een verfrissend drankje.

  • Recreatiebad en wedstrijdbad
  • Duikplank
  • Ligweide
  • Horeca aanwezig
  • Spray park
  • Parkeren in de nabije omgeving

Contact

Het Puzzelbad

Mr. Aalbersestraat 13, 4844 AW Terheijden

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 076 593 2045

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.