Een klein jongetje rent door kniediep water in het buitenbad van Optisport, hij is erg blij met zijn mooie zwembandjes van Liz en Wes!

Het Puzzelbad

Welkom in Zwemcentrum Zuidhorn! Kom trainen of ontspannen in ons mooie zwembad, klets gezellig bij in ons gezellige bruine café. Wij bieden sport en plezier voor iedereen!

Ons aanbod

Het seizoen zit er weer op. Bedankt voor jullie bezoek. Tot volgend jaar.

Meer informatie

Zwembad
Het zwembad is 14x6 meter een heeft een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Daarmee is het een subtropisch zwembad. Voor kinderen is dit heel fijn als ze zwemles nog een beetje spannend vinden. Het warme water helpt ze ontspannen. Ook voor een heleboel anderen is dit warme water heel gezond. Zwembad Zuidhorn is ook uitstekend geschikt voor senioren, mensen die revalideren en mensen met een beperking of mindervaliden. Met de modernste technieken maken wij het klimaat zo aangenaam mogelijk. Zo gebruiken wij in ons bad geen chloor of zwavelzuur, maar wordt er zoutelektrolyse toegepast.

 

 

Horeca
Van zwemmen en sporten krijg je natuurlijk zin in wat lekkers. Daar weten wij wel raad mee! Bij ons vind je een unieke horeca in de sfeer van een bruin café. De horeca geeft plek aan 60 bezoekers. Onder het genot van een kopje koffie met koek, sportdrankje of een lekker broodje kun je nog even napraten. Daarnaast heb je vanuit de horeca zicht op het zwembad: zo kun je de vorderingen van je kind(eren) volgen tijdens de zwemles. Om het je extra gemakkelijk te maken, is er gratis WiFi aanwezig.

  • Recreatiebad en wedstrijdbad
  • Duikplank
  • Ligweide
  • Horeca aanwezig
  • Spray park
  • Parkeren in de nabije omgeving

Contact

Het Puzzelbad

Mr. Aalbersestraat 13, 4844 AW Terheijden

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 076 593 2045
E-mailadres [email protected]