Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Fun

Speelplezier voor kinderen in het water
Afbeelding Aqua'Fun

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Glowgolf

Gezellig met het gezin, collega's of vrienden!
Afbeelding Glowgolf

Bowlen

Leuk om met vrienden of familie te doen of tijdens een kinderfeestje
Afbeelding Bowlen

Rooster & openingstijden

Lokale berichten

Over de locatie

Optisport 't Hoogkoor bundelt een scala aan uitdagende leisure- en sportactiviteiten onder één dak. Naast bowlen, glowgolf, het zwembad, de sporthal, turnhal en onze uitgebreide horeca bieden wij nog veel meer leuke activiteiten. Zo zijn in onze horeca verschillende speeltafels te vinden en is er een uniek mini Avontura Speelparadijs voor de kinderen. 

Zwembad

Het zwembad in Boxmeer beschikken over een wedstrijdbad met een afmeting van 25x15 meter met vijf banen. Daarnaast is er een instructiebad aanwezig met een afmeting van 6x10 meter. Bij het instructiebad vind je tevens een kleine glijbaan. Ook worden hier zwemlessen gegeven.

Sporthal

De sporthal, gelegen in Boxmeer, heeft een afmeting van 48x32 meter en kan worden ingedeeld in één zaalvoetbalveld, één korfbalveld, vier basketbalvelden, negen volleybalvelden en veertien badmintonvelden. Daarnaast zijn er zes tribunes aanwezig met in totaal 540 plaatsen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Turnhal

De turnhal heeft een afmeting van 30x21 meter en een extra ruimte van 50m² voor het realiseren van een wedstrijdwaardige sprong. De wedstrijdvloer heeft een afmeting van 14x14 meter. Het is mogelijk om uiteenlopende sprongen veilig te oefenen vanwege de aanwezigheid van een landingskuil. Zowel boven de wedstrijdmatten als de landingskuil zijn de damesbrug, rekstok en plafondringstel te vinden. Daarnaast is er ook een ruimte aanwezig van waaruit toeschouwers goed zicht hebben op de turnhal.

Glowgolf

Onze glowgolf beschikt over vijftien banen met elk een ander thema. Door de speciale verf in combinatie met de verlichting waan je je in een gave en futuristische sportwereld. Sla jij hier een hole-in-one?

Bowling

Maak kennis met bowlen 2.0! Op vier snelle, exclusieve banen met speciale lichteffecten kun je maar liefst vier verschillende bowlingspellen spelen. Ga jij de uitdaging aan?

Horeca

Voor, tijdens en na het zwemmen, bowlen, glowgolfen of sporten ben je van harte welkom in onze moderne horeca voor een hapje en een drankje. In onze horeca vind je verschillende speeltafels en een unieke mini Avontura voor kinderen. 

 • Wedstrijdbad
 • Instructiebad met kleine glijbaan
 • Bowlen
 • Glowgolf
 • Sporthal
 • Turnhal
 • Moderne horeca
 • Geschikt voor feesten, partijen en bedrijfsuitjes
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Groot gedeelte gratis parkeren
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

't Hoogkoor

Koorstraat 1,, 5831 GH Boxmeer

Open in Google maps

Telefoonnummer 0485-573173

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport