Sportcomplex de Kei

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Sporthal huren

Interesse in het huren van onze sporthal? U kunt contact opnemen via het contactformulier op deze website (zie onderaan)
Afbeelding Sporthal Huren

Evenement organiseren

Geïnteresseerd in het huren van onze vergaderruimtes, zalen of sportaccommodatie voor een evenement?
Afbeelding Evenement Organiseren

Rooster & openingstijden

Over de locatie

Sportcentrum De Kei is een moderne indoor sportaccommodatie, waar je diverse sporten kunt beoefenen. Verschillende scholen en sportverenigingen maken al gebruik van ons sportcentrum. 
 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 44x24 meter en is door middel van twee scheidingswanden te verdelen in drie gedeeltes. De hal beschikt over de volgende sportvelden: zes badmintonvelden en één center court, twee volleybalvelden en één center court, drie basketbalvelden, één handbalveld, één voetbalveld, één hockeyveld en één korfbalveld. De sporthal is voorzien van een tribune boven de zaal. 

Sportzaal
De sportzaal heeft een afmeting van 28 x 28 meter en is door middel van één scheidingswand te verdelen in twee zalen. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: vier badmintonvelden, twee volleybalvelden en twee basketbalvelden. De sportzaal beschikt ook over verschillende gymnastiektoestellen. In de sportzaal is een gelijkvloerse tribune te vinden. 

De accommodatie is naast het beoefenen van sport ook geschikt voor onder meer bedrijfsdagen, beurzen, vlooienmarkten, feesten en meer.

Zowel de sporthal als de sportzaal zijn voorzien van voldoende kleed- en doucheruimtes. 

Horeca en vergaderruimte
Onze gezellige horecagelegenheid is geopend voor een hapje en een drankje. De sfeervolle ruimte is middels een scheidingswand in twee ruimtes te splitsen, waardoor we een mooie vergaderruimte voor ongeveer 30 personen kunnen inrichten. De horeca en vergaderruimte zijn daarnaast beschikbaar voor besloten activiteiten zoals recepties, feesten en partijen. 

Wil je de ruimte afhuren of meer informatie over onze accommodatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Optisport Health Club Warnsveld
Bij onze Health Club kun je terecht voor cardio en krachtoefeningen maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Bekijk hier de website

  • Multifunctionele sporthal
  • Geschikt voor verschillende sporten
  • Vergaderruimte
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Sportcomplex de Kei

Bussenweide 2, 7231 NE Warnsveld

Open in Google maps

Telefoonnummer 0575-575850
E-mailadres dekei@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport