Afbeelding Sportcentrum De Kei

De Kei

Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Activiteiten & prijzen

Over de locatie

Sportcentrum De Kei is een moderne indoor sportaccommodatie, waar je diverse sporten kunt beoefenen. Verschillende scholen en sportverenigingen maken al gebruik van ons sportcentrum. 
 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 44x24 meter en is door middel van twee scheidingswanden te verdelen in drie gedeeltes. De hal beschikt over de volgende sportvelden: zes badmintonvelden en één center court, twee volleybalvelden en één center court, drie basketbalvelden, één handbalveld, één voetbalveld, één hockeyveld en één korfbalveld. De sporthal is voorzien van een tribune boven de zaal. 

Sportzaal
De sportzaal heeft een afmeting van 28 x 28 meter en is door middel van één scheidingswand te verdelen in twee zalen. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: vier badmintonvelden, twee volleybalvelden en twee basketbalvelden. De sportzaal beschikt ook over verschillende gymnastiektoestellen. In de sportzaal is een gelijkvloerse tribune te vinden. 

De accommodatie is naast het beoefenen van sport ook geschikt voor onder meer bedrijfsdagen, beurzen, vlooienmarkten, feesten en meer.

Zowel de sporthal als de sportzaal zijn voorzien van voldoende kleed- en doucheruimtes. 

Horeca en vergaderruimte
Onze gezellige horecagelegenheid is geopend voor een hapje en een drankje. De sfeervolle ruimte is middels een scheidingswand in twee ruimtes te splitsen, waardoor we een mooie vergaderruimte voor ongeveer 30 personen kunnen inrichten. De horeca en vergaderruimte zijn daarnaast beschikbaar voor besloten activiteiten zoals recepties, feesten en partijen. 

Wil je de ruimte afhuren of meer informatie over onze accommodatie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Optisport Health Club Warnsveld
Bij onze Health Club kun je terecht voor cardio en krachtoefeningen maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Bekijk hier de website

  • Multifunctionele sporthal
  • Geschikt voor verschillende sporten
  • Vergaderruimte
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Rooster & openingstijden

Hulp nodig?

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Foto van medewerkers van Optisport

Bel ons

0575-575850

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Volg ons op social media

Mis nooit meer een actie of korting van jouw Optisport locatie.

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.