Een jonge sportende dame zit met een enorme glimlach op de hometrainer en geniet van een sportief fietsritje bij Optisport in de Health Club.

Sportcentrum de Kei

Welkom in De Kei! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in de fijnste sportschool van Warnsveld en omgeving. Train verder in onze sporthal, of ontmoet elkaar in de gezellige horeca.

Ons aanbod

Meer informatie

Sportschool
Wil je naar een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die je je maar kunt bedenken? Dan ben je bij Optisport De Kei op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.

Leden maken gratis gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
  • Ruim aanbod aan groepslessen
  • Gratis sportdrank, koffie en thee
  • Sauna

Sporthal
Onze grote sporthal is 44x24 meter. Hij kan in drie delen worden verdeeld met twee scheidingswanden. De hal beschikt over de volgende sportvelden: zes badmintonvelden en een center court, twee volleybalvelden en een center court, drie basketbalvelden, een handbalveld, een voetbalveld, een hockeyveld en een korfbalveld. De sporthal is voorzien van een tribune bovenin de zaal.

Sportzaal
De sportzaal heeft een afmeting van 28x28 meter en is door middel van één scheidingswand te verdelen in twee zalen. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: vier badmintonvelden, twee volleybalvelden en twee basketbalvelden. De sportzaal beschikt ook over verschillende gymnastiektoestellen. In de sportzaal kunnen toeschouwers plaatsnemen op een gelijkvloerse tribune.
 

De Kei is als locatie ook heel geschikt voor evenementen als bedrijfsdagen, beurzen, vlooienmarkten, feesten en meer. Wil je een bedrijfsuitje, feest, evenement organiseren in Warnsveld en omgeving? Neem dan even contact op. Ons team denkt graag met je mee.

Horeca en vergaderruimte
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. De sfeervolle ruimte is door middel van een scheidingswand in twee ruimtes te verdelen, waardoor we een mooie vergaderruimte voor ongeveer 30 personen kunnen creëren. De horeca en vergaderruimte zijn daarnaast beschikbaar voor besloten activiteiten zoals recepties, feesten en partijen.

  • Goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sauna en zonnebank
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gratis parkeren

Contact