Health Club Warnsveld

Sportcentrum de Kei

Werken aan je fysieke doelen of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Health Club Warnsveld is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Warnsveld.

Ons aanbod

Meer informatie

Werken aan je conditie, je spieren verstreken of herstellen van een blessure? Bij onze Health Club kun je terecht voor jouw individuele cardio- en krachttraining, maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Samen bewegen op muziek maakt bewegen nog leuker! 

Leden maken gratis gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
  • Ruim aanbod aan groepslessen 
  • Gratis sportdrank, koffie en thee
  • Sauna 

Sporthal
Onze sporthal heeft een afmeting van 44 x 24 meter en is door middel van twee scheidingswanden te verdelen in drie gedeeltes. De hal beschikt over de volgende sportvelden: zes badmintonvelden en één center court, twee volleybalvelden en één center court, drie basketbalvelden, één handbalveld, één voetbalveld, één hockeyveld en één korfbalveld. De sporthal is voorzien van een tribune bovenin de zaal. 

Sportzaal
De sportzaal heeft een afmeting van 28 x 28 meter en is door middel van één scheidingswand te verdelen in twee zalen. De zaal beschikt over de volgende sportvelden: vier badmintonvelden, twee volleybalvelden en twee basketbalvelden. De sportzaal beschikt ook over verschillende gymnastiektoestellen. In de sportzaal is een gelijkvloerse tribune te vinden. 

De accommodatie is naast het beoefenen van sport ook geschikt voor onder andere bedrijfsdagen, beurzen, vlooienmarkten, feesten en meer.

Horeca en vergaderruimte
Toe aan een verfrissend drankje na het sporten of zin in een kop koffie? Breng dan een bezoekje aan onze eigentijdse horeca. De sfeervolle ruimte is door middel van een scheidingswand in twee ruimtes te verdelen, waardoor we een mooie vergaderruimte voor ongeveer 30 personen kunnen creëren. De horeca en vergaderruimte zijn daarnaast beschikbaar voor besloten activiteiten zoals recepties, feesten en partijen. 

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Sauna en zonnebank
  • Ruime horeca
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gratis parkeren

Contact

Sportcentrum de Kei

Bussenweide 2, 7231 NE Warnsveld

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0575-575850

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.