Optisport Dúndelle in Bakkeveen

Recreatiecentrum Dúndelle

Werken aan je fysieke doelen of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Dúndelle is dé sportieve ontmoetingsplek van Bakkeveen en omstreken.

Ons aanbod

Midgetgolf Bakkeveen

Midgetgolf

Voor een leuk en sportief uitje met de hele familie kun je terecht op onze outdoor midgetgolfbaan. Met 18 holes en verschillende hindernissen is de baan uitdagend voor jong en oud. Sla jij die hole-in-one?
Feesten en partijen Dundelle

Feesten & partijen

Bij Dúndelle kun je terecht voor een familiedag, reünie, jubileum, verjaardag, personeelsfeest of andere feestelijkheden. Wil je meer informatie of reserveren? Neem dan contact op.

Meer informatie

Ons verwarmde buitenzwembad is voorzien van een 25 meterbad en een ondiep gedeelte. Daarnaast is er een springkuil met twee duikplanken en zijn er unieke onderwatervensters te vinden. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart gelegen bad waar zij heerlijk kunnen spetteren in het water. 

Ligweide
Het hele zwembad wordt omringd door een mooie ligweide met de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen. Verder zijn er nog diverse andere speeltoestellen te vinden waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Midgetgolf
Onze midgetgolfbaan beschikt over 18 holes en is aangelegd in een parkachtige tuin. De holes beschikken over verschillende hindernissen zoals: 'de salto', de 'slak', de 'zigzag' en de 'vulkaan', de midgetgolfbaan is uitdagend maar vooral leuk voor jong en oud. In tuin waar de baan is aangelegd vind je ook verschillende bankjes om even uit te rusten. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin met een zandbak. 

Horeca
In de weekenden is het recreatiecentrum geopend voor een kopje koffie of thee, drankje, lunch en meer. Tijdens de zomerperiode zijn de openingstijden gelijk aan de openingstijden van het buitenzwembad. 

Bekijk hier de menukaart.

Partycentrum
Bij het partycentrum kun je terecht voor een familiedag, reünie, jubileum, verjaardag, personeelsfeest of andere feestelijkheden. Je kunt kiezen uit de grote zaal of ons sfeervolle café. Wil je meer informatie of reserveren vul dan het contactformulier in.  

  • Buitenzwembad met duikplank
  • Midgetgolfbaan met 18 holes
  • Partycentrum
  • Gratis parkeren

Contact

Recreatiecentrum Dúndelle

Mjûmster Wei 16, 9243 SK Bakkeveen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0516-541493
E-mailadres [email protected]