Deze week minder banenzwemmen

Banenzwemmen

Tijdens de voorjaarsvakantie vinden er in het Sloterparkbad zwemwedstrijden plaats, daardoor vervalt het banenzwemmen op meerdere dagen.

Op woensdagavond en de gehele donderdag, vrijdag en zaterdag gaat het banenzwemmen niet door. 

Woensdagochtend en zondagochtend ben je van harte welkom om banen te komen zwemmen. Na de voorjaarsvakantie gaat het banenzwemmen weer door volgens ons reguliere rooster.

 

Ons rooster in tijden van corona

Net als iedere organisatie krijgen ook wij helaas regelmatig te maken met collega’s die in quarantaine moeten en daardoor niet op onze locatie kunnen komen werken. Hierdoor kan het voorkomen dat lessen of activiteiten uitvallen, onze welgemeende excuses daarvoor.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk lessen en activiteiten te laten doorgaan. Daarentegen zijn wij ook genoodzaakt om de veiligheid op locatie te waarborgen en moeten wij zuinig zijn op onze collega’s. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer er lessen uitvallen. Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie uiteraard bij ons terecht. 

Kijk voor vertrek altijd even op onze website naar het meest actuele rooster, deze vind je hier. Vervallen activiteiten halen we altijd uit dit rooster.