Extra vrijzwemmen in de voorjaarsvakantie

Vrijzwemmen

Buiten is het fris, waaierig en nat, maar bij ons binnen is het heerlijk warm. Daarom kun je in de voorjaarsvakantie extra komen vrijzwemmen.

Op woensdag, donderdag en vrijdag ben je welkom van 14:00 tot 18:00. En op zaterdag en zondag is het mogelijk om vrij te zwemmen van 13:00 tot 16:00.

Zien we je dan?

Reserveren is niet nodig.

 

 

Ons rooster in tijden van corona

Net als iedere organisatie krijgen ook wij helaas regelmatig te maken met collega’s die in quarantaine moeten en daardoor niet op onze locatie kunnen komen werken. Hierdoor kan het voorkomen dat lessen of activiteiten uitvallen, onze welgemeende excuses daarvoor.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk lessen en activiteiten te laten doorgaan. Daarentegen zijn wij ook genoodzaakt om de veiligheid op locatie te waarborgen en moeten wij zuinig zijn op onze collega’s. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer er lessen uitvallen. Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie uiteraard bij ons terecht. 

Kijk voor vertrek altijd even op onze website naar het meest actuele rooster, deze vind je hier. Vervallen activiteiten halen we altijd uit dit rooster.