Verdere versoepelingen

Open

Vrijdag 18 februari gaan er verdere versoepelingen in, dat heeft positieve gevolgen voor jouw zwembadbezoek. Maar houd wel ons rooster in de gaten, activiteiten kunnen namelijk vervallen.

Versoepelingen

De overheid heeft verdere versoepelingen doorgevoerd in de coronamaatregelen. Daardoor zijn we straks gewoon weer open zoals normaal.

Vanaf vrijdag 18 februari gaan de volgende veranderingen in:

  • De horeca is weer geopend volgens de oorspronkelijke tijden;
  • Het is niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden;
  • Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht;
  • Een vaste zitplaats in de horeca is niet meer verplicht;
  • Er is geen maximaal aantal toeschouwers meer.

Vanaf 25 februari nemen we ook afscheid van het coronatoegangsbewijs (QR-code).

 

Ons rooster

Net als iedere organisatie krijgen ook wij helaas regelmatig te maken met collega’s die in quarantaine moeten en daardoor niet op onze locatie kunnen komen werken. Hierdoor kan het voorkomen dat lessen of activiteiten uitvallen, onze welgemeende excuses daarvoor.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk lessen en activiteiten te laten doorgaan. Daarentegen zijn wij ook genoodzaakt om de veiligheid op locatie te waarborgen en moeten wij zuinig zijn op onze collega’s. Wij proberen iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer er lessen uitvallen. Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie uiteraard bij ons terecht. 

Kijk voor vertrek altijd even op onze website naar het meest actuele rooster, deze vind je hier. Vervallen activiteiten halen we altijd uit dit rooster.