Optisport Sonsbeeck in Breda

Sonsbeeck

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Sonsbeeck is dé sportieve ontmoetingsplek van Breda.

Ons aanbod

Vanaf maandag 8 augustus zal iedereen zich dienen te legitimeren. Hierop zullen we geen uitzonderingen maken. Dank voor uw begrip.

Lokale berichten

Meer informatie

Zwembad
In ons gezellige zwembad vind je een wedstrijdbad, recreatiebad en een apart baby- peuterbad.
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter, beschikt over  zes banen en is geschikt voor verschillende activiteiten. Het recreatiebad is heerlijk verwarmd en uitermate geschikt voor een dagje zwemplezier met het hele gezin. Je vind hier een stroomversnelling die je van binnen mee naar buiten neemt. Het buitenzwembad is voorzien van twee spoeiers en een bubbelbank in het water. 
Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart baby- en peuterbad met een kleine glijbaan.
Er zijn twee glijbanen aanwezig. De donkere glijbaan heeft een lengte van 88 meter en de lichte glijbaan is 50 meter lang. 

Ligweide
Wij beschikken over een ligweide waar je zomers kunt genieten van het zonnetje. Bij de ligweide kunnen de kinderen zich ook nog vermaken op onze airtrampoline. 

Horeca
Onze horeca ligt centraal in de hal. Je kunt hier terecht voor een hapje en een drankje, vanuit de horeca heb je zicht op ons recreatiebad. Aan de kant van ons recreatiebad vind je ook een horecagedeelte waar je tussen het zwemmen door terecht kunt voor een heerlijke versnapering. 

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Recreatief bad met twee glijbanen
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Grote ligweide in een groene omgeveving
  • Gratis parkeren

Contact

Sonsbeeck

Pieter Christiaanstraat 2, 4811 PS Breda

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 076 524 65 00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.