Deze dames trainen niet alleen al hun spieren tijdens een AquaGroepsles bij Optisport, ze maken ook samen veel plezier.

Sonsbeeck

Welkom in Sonsbeeck! Train of relax in ons mooie zwembad met buitenbad en ontmoet elkaar in de gezellige horeca. Wij bieden sportplezier voor iedereen.

Ons aanbod

I.v.m. groot onderhoud is Zwembad Sonsbeeck gesloten van zaterdag 6 juli tot en met zondag 18 augustus!

Meer informatie

Zwembad
In ons gezellige zwembad vind je een wedstrijdbad, recreatiebad en een apart baby- peuterbad. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en heeft zes banen. Dit bad is geschikt voor veel activiteiten die wij organiseren! Het recreatiebad is een subtropisch zwembad en is heerlijk verwarmd. Heel geschikt dus voor een dagje zwemplezier met het hele gezin. Laat je meevoeren door de stroomversnelling die je van binnen mee naar buiten brengt. Er zijn twee glijbanen aanwezig. De langste glijbaan heeft zelfs een lengte van 88 meter! Niet dat de andere glijbaan kort te noemen is: deze is wel 50 meter lang. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart baby- en peuterbad met een kleine glijbaan. Hier kunnen zij lekker spetteren en spelen.

 

Ligweide en buitenbad
Het buitenzwembad van Sonsbeeck heeft twee sproeiers en een bubbelbank in het water. In de zomer kun je heerlijk genieten van de zon op onze ligweide. Ben je nog niet moe van het zwemmen? Vermaak je dan op onze airtrampoline. Je merkt het direct als je buiten je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!Horeca
Van zwemmen en spelen krijg je lekkere trek. Daar weten wij wel raad mee! Je bent welkom in onze fijne horeca voor een hapje en een drankje. Vanuit je stoel heb je mooi zicht op ons recreatiebad. Aan de kant van ons recreatiebad vind je ook een horecagedeelte waar je tussen het zwemmen door terecht kunt voor een versnapering.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Recreatief bad met twee glijbanen
  • Ruime horeca met zicht op het zwembad
  • Grote ligweide in een groene omgeveving
  • Eerste uur €0,10, daarna €1,50 per uur
  • In verband met groot onderhoud gesloten van zaterdag 6 juli t/m zondag 18 augustus 2024

Contact