Optisport Sportcentrum IJsselweide in Ulft

Sportcentrum IJsselweide

Deelnemen aan sportieve activiteiten in de sporthal, gezellig bijkletsen in de horeca of een vergadering in de multifunctionele ruimte? Sportcentrum IJsselweide is de sportieve ontmoetingsplek van Ulft!

Ons aanbod

Meer informatie

Sporthal
De compleet vernieuwde, multifunctionele sporthal in Ulft heeft een afmeting van 68x26 meter en is door middel van scheidingswanden in te delen in verschillende ruimten. De sporthal is daarmee zeer geschikt voor de meest uiteenlopende (sport)activiteiten, evenementen en trainingen. De belijning op de sportvloer leent zicht voor één zaalvoetbalveld, één zaalhockeyveld, één handbalveld, één korfbalveld, drie basketbalvelden, vijf volleybalvelden en twaalf badmintonvelden. De nieuwste sportattributen zijn aanwezig en bieden de sporter daarmee nog meer voordelen. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan gerust contact op. 

Horeca
In onze compleet vernieuwde, sfeervolle horeca staan we graag voor je klaar met warme en koude drankjes, lekkere broodjes of friet met een snack. We bieden tevens mogelijkheden voor het organiseren van borrels, muziekevenementen en zakelijke bijeenkomsten. Samen met jou kijken we graag hoe we je hierin het beste kunnen ondersteunen.

Multifunctionele ruimte
Sportcentrum IJsselweide beschikt over een multifunctionele ruimte van ongeveer 100 m² welke diverse verhuurmogelijkheden biedt. De ruimte is daarnaast geschikt voor onder andere vergaderingen en teambesprekingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  • Compleet vernieuwd sportcomplex
  • Moderne horeca
  • Feesten en partijen
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Sportcentrum IJsselweide

Industrieweg 2, 7071 CK Ulft

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-820996

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.