Drie vrouwen doen oefeningen in het zwembad tijdens een groepsles Aquarobic bij Optisport.

Optisport Sneek

Welkom! Wij bieden de hoogste kwaliteit fitness in de fijnste sportschool van Sneek en omgeving. Train of relax verder in ons zwembad, ontmoet elkaar in de gezellige horeca of in de vergaderruimte.

Ons aanbod

Evenement organiseren Sneek

Evenement organiseren

Wil jij een vergadering, sporttoernooi, (carnavals) feest, rommelmarkt, muziekevenement of personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar een geschikte locatie?

Meer informatie

Zwembad

Het wedstrijdbad is 25x15 meter en is twee meter diep. Er is ook een duikkuil. Het bad is daarmee uiterst geschikt voor zwem- en waterpolo wedstrijden en wordt regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld duik- en kanoverenigingen. De watertemperatuur is standaard 28°C. Het recreatiebad heeft allerlei recreatieve elementen. Zo is er een peuterbad voor de allerkleinsten, een glijbaan met opvang bassin en een whirlpool. Het is een ideaal zwembad voor een familie-uitje: heerlijk ontspannen met het hele gezin. Met de watertemperatuur van circa 30°C is dit subtropische zwembad ook heel geschikt voor onze Aqua'Groepslessen.

Ligweide met terras

In de zomer kan er bij mooi weer gebruik worden gemaakt van het terras en de ligweide. Je merkt het meteen als je hier je handdoek neerlegt: dit voelt als vakantie!

Sportschool

Wil je naar een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die daar bij horen? Dan ben je bij It Rak op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt. Hierbij werken we nauw samen met fysiotherapeuten.

Met een Health Club abonnement maak je ook gratis gebruik van alle zwemfaciliteiten:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen
 • De faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • De zonnebank en stoomcabine
 • Sportdrank

DAADRACHT Fysiotherapie

DAADKRACHT fysiotherapie is de praktijk voor (sport-)fysiotherapie van Sneek en omstreken. De praktijk werkt intensief samen met de Optisport Health club en is ook te vinden binnen de muren van onze Health club. Wij onderscheiden ons op het gebied van service en persoonlijke aandacht. Komt een langs op onze gratis inloopspreekuren of plan direct je afspraak bij DAADKRACHT fysiotherapie.

Verhuur mogelijkheden

Wil je een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst organiseren? Dan staan wij voor je klaar. Ons team denkt graag met je mee in de organisatie van jouw onvergetelijke kinderfeestje, spraakmakende bedrijfsuitje of evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Veelzijdig en modern sportcentrum
 • Drie zwembaden met een glijbaan en whirlpool
 • Ligweide met terras
 • Mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten
 • Kinderoppas (fitness)
 • Gratis parkeren
 • Goed toegankelijk voor mindervaliden

Contact

Optisport Sneek

B. de Hooppark 4 & 5, 8605 CR Sneek

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0515-413218
E-mailadres [email protected]