Optisport Sneek

Optisport Sneek

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Zwem- en recreatiebad It Rak is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Sneek.

Ons aanbod

Evenement organiseren Sneek

Evenement organiseren

Wil jij een vergadering, sporttoernooi, (carnavals) feest, rommelmarkt, muziekevenement of personeelsfeest organiseren en ben je op zoek naar een geschikte locatie?

Meer informatie

Zwem- en Recreatiebad It Rak bestaat uit een wedstrijdbad, een recreatiebad met recreatieve elementen en een vergaderruimte. Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van het terras en een gedeelte van de ligweide.

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter, kent een waterdiepte van twee meter en beschikt over een duikkuil. Het bad is daarmee uiterst geschikt voor zwem- en waterpolowedstrijden en wordt regelmatig gebruikt door bijvoorbeeld duik- en kanoverenigingen. De watertemperatuur is standaard 28°C.
Het recreatiebad beschikt over uiteenlopende recreatieve elementen, van een peuterbad voor de allerkleinsten tot een glijbaan met opvangbassin en een whirlpool. Het is een ideaal bad om te ontspannen met het hele gezin. De watertemperatuur is circa 30°C en daarom is het bad ook heel geschikt voor allerlei Aqua'Groepslessen.

Ligweide met terras
In de zomer kan er bij mooi weer gebruik worden gemaakt van het terras en de ligweide.

Sportschool
Werken aan je conditie, je spieren verstreken of herstellen van een blessure? Bij onze Health Club kun je terecht voor jouw individuele cardio- en krachttraining, maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Samen bewegen op muziek maakt bewegen nog leuker! 

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Proffessionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen 
 • De faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • De zonnebank en stoomcabine
 • Sportdrank

DAADRACHT Fysiotherapie
DAADKRACHT fysiotherapie is de sportfysiotherapiepraktijk van Sneek en omstreken en werkt intensief samen met de Optisport Health club. De praktijk is gelokaliseerd binnen de muren van onze Health club. Wij onderscheiden ons op het gebied van service en persoonlijke aandacht. Komt een langs op onze gratis inloopspreekuren of plan direct je afspraak bij DAADKRACHT fysiotherapie.

Verhuurmogelijkheden
Ben jij binnenkort aan de beurt met het organiseren van een vergadering, (familie)bijeenkomst of ben je binnenkort jarig? We staan graag voor je klaar bij de organisatie van jouw kinderfeestje, bedrijfsuitje, evenement of (zakelijke) bijeenkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Veelzijdig en modern sportcentrum
 • Drie zwembaden met een glijbaan en whirlpool
 • Ligweide met terras
 • Mogelijkheden voor vergaderingen en bijeenkomsten
 • Kinderoppas (fitness)
 • Gratis parkeren
 • Toegankelijk voor mindervaliden

Contact

Optisport Sneek

B. de Hooppark 4 & 5, 8605 CR Sneek

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0515-413218

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.