Kinderen zwemmen heel trots zonder vestje in het diepe water, de instructeur van Optisport kijkt op de achtergrond goedkeurend toe.

't Derde Haad

Welkom in ’t Derde Haad! Kom lekker zwemmen en ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze gezellige horeca. Vergaderen of een workshop bijwonen kan bij ons ook. Wij brengen iedereen in beweging!

Ons aanbod

Meer informatie

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en heeft een beweegbare bodem met een diepte tot 3,50 meter. Hiermee is het bad heel geschikt voor o.a. zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook vinden hier de zwemlessen, het schoolzwemmen en onze (inmiddels beroemde!) zwemdisco’s plaats. Bovendien is het wedstrijdbad een uitdaging voor trimzwemmers. De watertemperatuur is gemiddeld 29°C. Natuurlijk bieden wij voldoende kleedkamers, wisselcabines en een EHBO-voorziening.
Ook aan de kleintjes is gedacht. In het peuterbad kunnen zij zich heerlijk vermaken in het water, bij de glijbaan en bij de speelattributen. Goed om te weten: op zondag is het water extra verwarmd.

 

Horeca
In de ruim opgezette horeca met diverse zitjes kun je lekker ontspannen voor, tijdens of na het zwemmen. Een gedeelte van de horeca heeft goed zicht op het zwembad. Hier zit je dus heel prima met een kop koffie tijdens de zwemles van je kind(eren). De vorderingen volg je zo vanuit je stoel. Hier vind je ook een kinderhoek waar kinderen kunnen kleuren, spelletjes kunnen spelen en nog veel meer.
 

Zonnebank
De zonnebank is in het bezit van een eigen douchegedeelte. Je kunt een reservering plaatsen door telefonisch contact op te nemen met onze locatie.

Vergaderingen en evenementen
Zoek je een vergaderruimte buiten de deur met nét een beetje extra, denk dan eens aan ’t Derde Haad. Wij hebben een vergaderruimte die heel geschikt is voor o.a. (zakelijke) bijeenkomsten, teambesprekingen en workshops. Daarnaast staan we graag voor je klaar bij de organisatie van bedrijfsuitjes, feesten en andere verhuur. Samen kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij de organisatie van jouw bijeenkomst of evenement! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Voor jong en oud
  • Gezellige en ruim opgezette horeca
  • 4 uur lang gratis parkeren

Contact