Optisport 't Derde Haad Harlingen

't Derde Haad

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport 't Derde Haad is dé sportieve ontmoetingsplek van Harlingen en omgeving.

Ons aanbod

Evenementen

Meer informatie

Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 15 meter en beschikt over een beweegbare bodem met een diepte tot 3,50 meter. Hiermee is het bad uiterst geschikt voor o.a. zwem- en waterpolowedstrijden en duikactiviteiten. Ook vinden hier de zwemlessen, het schoolzwemmen en de goed bezochte zwemdisco’s plaats. Bovendien is het wedstrijdbad een uitdaging voor trimzwemmers. De watertemperatuur is gemiddeld 29°C. Vanzelfsprekend beschikt de accommodatie over voldoende kleedkamers, wisselcabines en een EHBO-voorziening. Er is een peuterbad aanwezig waar de kleintjes zich kunnen vermaken in het water, bij de glijbaan en bij de speelattributen. Op zondag is het water extra verwarmd.

Horeca
In de ruim opgezette horeca met diverse zitjes kun je lekker ontspannen voor, tijdens of na je zwemactiviteiten. Een gedeelte van de horeca heeft goed zicht op het zwembad en vanuit hier kunnen ouders/verzorgers de zwemles van hun kind goed volgen. Er is een kinderhoek aanwezig waar kinderen kunnen kleuren, spelletjes kunnen spelen en nog veel meer.

Zonnebank
De zonnebank is in het bezit van een eigen douchegedeelte. Je kunt een reservering plaatsen door telefonisch contact op te nemen met onze accommodatie.

Vergaderingen en evenementen
Er is een vergaderruimte aanwezig welke gebruikt kan worden voor o.a. (zakelijke) bijeenkomsten, teambesprekingen en workshops. Daarnaast staan we graag voor je klaar bij de organisatie van bedrijfsuitjes, feesten en andere verhuuractiviteiten. Samen kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen bij de organisatie van jouw bijeenkomst of evenement! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Voor jong en oud
  • Gezellige en ruim opgezette horeca
  • 4 uur lang gratis parkeren

Contact

't Derde Haad

Kimswerderweg 43, 8862 TR Harlingen

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0517-413201

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.