Feestelijke opening De Kuil door Wethouder Dirk-Jan Knol

Feestelijke opening De Kuil Bodegraven

BODEGRAVEN - Op vrijdagavond 12 mei is zwembad De Kuil feestelijk geopend door wethouder Dirk-Jan Knol. De opening werd gevierd met een spectaculaire schuimparty, waar veel kinderen volop van het overvloedige schuim genoten. De rest van dit feestelijke weekend is gevuld met een scala aan activiteiten, waaronder een goede doelen bingo en een Aqua’Marathon. De wethouder is erg tevreden over het team van Optisport, dat het evenement tot een succes heeft gemaakt.

Wethouder Dirk-Jan Knol benadrukt het belang van dit soort recreatieve voorzieningen voor de gemeenschap. “Zwembaden spelen een essentiële rol in het bevorderen van een gezonde levensstijl en het bieden van vermaak voor jong en oud. De Kuil is een waardevolle toevoeging aan ons dorp en ik ben verheugd dat we dit prachtige zwembad nu officieel kunnen openen met een mooi feestweekend.”

De komende weken vinden op vrijdagavond allerlei nieuwe evenementen plaats. Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod, voor zowel jong als oud. Kijk voor informatie op https://www.optisport.nl/zwembad-de-kuil-bodegraven.