Zwembad Van Pallandt in Varsseveld

Van Pallandt

Werken aan je fysieke doelen in het zwembad, sporten in de sporthal of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Van Pallandt is dé sportieve ontmoetingsplek van Varsseveld. 

Ons aanbod

Meer informatie

Het wedstrijdbad telt vijf banen in Varsseveld. Het zwembad heeft een afmeting van 25x17 meter en beschikt over een beweegbare bodem. Hier worden ook zwemlessen gegeven aan zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast zijn er twee jetstreams aanwezig. Het instructiebad is opgesplitst in twee delen van 6x5 meter. In het diepe gedeelte van het instructiebad bevinden zich jetstreams, een bubbelbad, ledverlichting in verschillende kleuren en een glijbaan van 25 meter.
 

Sporthal
De sporthal heeft een afmeting van 60x45 meter en kan middels scheidingswanden in verschillende ruimtes worden opgedeeld. Er zijn belijningen aangebracht voor diverse indoorsporten. Zo is er één voetbalveld, één handbalveld en zijn er drie basketbalvelden, vier volleybalvelden, vier tennisvelden, vier korfbalvelden en twaalf badmintonvelden aanwezig. De sporthal beschikt over drie grote bergruimtes die van alle gemakken zijn voorzien. Er is een grote tribune over de gehele lengte van de hal. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.


 

Horeca
Vanuit de centraal gelegen horeca heb je zicht op zowel de sporthal als het zwembad. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes en patat met een snack.

  • Zwembad met bubbelbad en jetstreams
  • Groepslessen voor jong en oud
  • Ruime sporthal
  • Ruime parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

Van Pallandt

Van Pallandtstraat 4, 7051 DE Varsseveld

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0315-782500

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.