Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Summer Deals
Klaar om in actie te komen?

Voordelig sporten in de zomer met de Optisport Summer Deals!

Start in juni: 3 maanden onbeperkt sporten van 129,- nu voor slechts 55,-
Start in juli: 2 maanden onbeperkt sporten van 86,- nu voor slechts 40,-
Schrijf je in voor een jaarabonnement en sport de hele zomer gratis!

Inschrijven

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur nieuw!

Rooster & openingstijden

Lokale berichten

Over de locatie

De Vrolijkheid is een ruime, duurzame accommodatie met diverse zwembaden en biedt daarmee voor ieder wat wils. Met twee wedstrijdbaden, een doelgroepenbad, een recreatiebad en een peuterbad voor de kleintjes kenmerkt De Vrolijkheid zich als een uiteenlopende locatie die elke leeftijdscategorie ontspanning, inspanning en recreatie biedt. In de horeca staan we graag voor je klaar met een hapje en een drankje.

Zwembad
Onze accommodatie beschikt over een ruim 8-baans wedstrijdbad met een afmeting van 25x21 meter. Daarnaast is er een multifunctioneel 6-baans wedstrijdbad aanwezig met beweegbare bodem en een afmeting van 25x15,4 meter. De wedstrijdbaden lenen zich perfect voor banenzwemmen en zijn ideaal bij het verbeteren van je persoonlijke record. Het doelgroepenbad van 20x10 meter heeft een gedeeltelijke beweegbare bodem en is uiterst geschikt voor de meest uiteenlopende Aqua'Groepslessen.

Het recreatiebad heeft een totale oppervlakte van 365m2 en beschikt over uiteenlopende recreatieve elementen zoals een glijbaan, whirlpools en een klimmuur. Er zijn twee duikplanken aanwezig en een duikkuil van 3,8 meter diep. Daarnaast is er voor de allerkleinsten een peuterbad met een oppervlakte van ongeveer 100m2. Met een watertemperatuur van 31°C is het hier heerlijk spelen en spetteren.

De Vrolijkheid kenmerkt zich met o.a. zonnepanelen, LED verlichting, warmteterugwinning van spoelwater en extreem energiezuinige motoren op luchtbehandelingskasten als een uiterst duurzame zwemaccommodatie.

Fitness
Optisport Health Club Zwolle beschikt over een fitnessruimte waar je gebruik kunt maken van cardio- en krachtapparatuur. Je bepaalt zelf wanneer je sport en wat je doet om je persoonlijke doelen te behalen. Wil je na het sporten nog even lekker zwemmen? Het behoort tot de mogelijkheden om je fitnessabonnement te combineren met zwemmen.

Horeca
De moderne horeca met eigentijdse bar is de beste plek om tijdens je bezoek aan ons zwembad even lekker te ontspannen. We staan graag voor je klaar met een kopje koffie of een sportdrankje. Daarnaast kun je hier ook o.a. vers belegde broodjes en tosti’s bestellen voor de grote en kleine trek.

  • Duurzame zwemaccommodatie
  • Twee ruime wedstrijdbaden
  • Recreatieve elementen als glijbaan
  • Duikplanken
  • Whirlpools
  • Optisport Health Club
  • Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
  • Gratis parkeren

Contact

De Vrolijkheid Zwolle

Ossenkamp 7, 8024 AG Zwolle

Open in Google maps

Telefoonnummer 038-4550689

Openingstijden Receptie

Maandag t/m vrijdag 7:00 - 22:00 uur
Zaterdag 8:45 - 16:30 uur
Zondag 8:00 - 16:30 uur

Openingstijden Horeca

Maandag t/m vrijdag 9:30 - 20:00 uur
Zaterdag 9:00 - 16:00 uur
Zondag 8:00 - 16:00 uur

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport