Optisport Wotterwille Marum

Wotterwille

Werken aan je fysieke doelen of gewoon plezier maken in het zwembad? Wotterwille is de sportieve ontmoetingsplek van Marum!

Ons aanbod

Meer informatei

Ons buitenzwembad bestaat uit een wedstrijdbad, recreatiebad, duikkuil en een peuterbad. Vanuit het recreatiebad zwem je onder een bruggetje door het wedstrijdbad in, vervolgens zit de duikkuil aan het wedstrijdbad vast en is deze ook bereikbaar via het water. 

Het wedstrijd heeft een afmeting van 25 x 12,5 meter en heeft zes banen. Het wedstrijdbad is geschikt om recreatief te zwemmen maar uiteraard ook om aan je conditie te werken. 

In ons recreatiebad geniet het hele gezin van een dagje zwemmen in de buitenlucht. In het bad is een glijbaan met een lengte van 28 meter. Via het recreatiebad kan je naar de duikkuil waar zich twee duikplanken bevinden, van één en drie meter hoog. De duikkuil heeft een afmeting van 12,5 x 12,5 meter. 

Voor de kleinste zwemmers hebben wij een omheind peuterbad met terras en toiletgelegenheid. 

Ligweide
Rond ons buitenzwembad bevindt zich een grote ligweide om heerlijk van het zonnetje te genieten. 

Horeca
Wij beschikken over een ruime horeca waar je voor, tijdens of na het zwemmen heerlijk op onze twee terrassen kunt genieten van een hapje of drankje.

  • Glijbaan van 28 meter
  • Omheind peuterbad
  • Duikkuil met twee duikplanken
  • Horecagelegenheid met twee terrassen
  • Grote ligweide
  • Gratis parkeren

Contact

Wotterwille

Langestraat 86, 9363 BX Marum

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0594-641198

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.