Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Rooster & openingstijden

Lokale berichten

Over de locatie

Recreatiecentrum Dúndelle biedt plezier aan jong en oud. Het recreatiecentrum beschikt over een groot buitenzwembad met ligweide, een midgetgolfbaan met 18 holes en een partycentrum. 

Partycentrum
Bij het partijcentrum kun je terecht voor het vieren van o.a. verjaardagen en personeelsfeesten, maar ook voor het houden van vergaderingen. 

Buitenzwembad
Ons verwarmde buitenzwembad is voorzien van een 25 meterbad en een ondiep gedeelte. Daarnaast is er een springkuil met twee duikplanken en zijn er unieke onderwatervensters te vinden. Voor de kleinste zwemmers hebben wij een apart gelegen bad waar zij heerlijk kunnen spetteren in het water. 

Ligweide
Het hele zwembad wordt omringd door een mooie ligweide met de mogelijkheid om te voetballen, volleyballen en te schommelen. Verder zijn er nog diverse andere speeltoestellen te vinden waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. 

Midgetgolf
Onze midgetgolfbaan beschikt over 18 holes en is aangelegd in een parkachtige tuin. De holes beschikken over verschillende hindernissen zoals: 'de salto', de 'slak', de 'zigzag' en de 'vulkaan', de midgetgolfbaan is uitdagend maar vooral leuk voor jong en oud. In tuin waar de baan is aangelegd vind je ook verschillende bankjes om even uit te rusten. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin met een zandbak. 

Horeca
In de weekenden is het recreatiecentrum geopend voor een kopje koffie of thee, drankje, lunch en meer. Tijdens de zomerperiode zijn de openingstijden gelijk aan de openingstijden van het buitenzwembad. 

Bekijk hier de menukaart.

Partycentrum
Bij het partycentrum kun je terecht voor een familiedag, reünie, jubileum, verjaardag, personeelsfeest of andere feestelijkheden. Je kunt kiezen uit de grote zaal of ons sfeervolle café. Wil je meer informatie of reserveren vul dan het contactformulier in.
 

  • Buitenzwembad met duikplank
  • Midgetgolfbaan met 18 holes
  • Partycentrum
  • Ruime parkeerplaats
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Contact

Dúndelle

Mjûmster Wei 16, 9243 SK Bakkeveen

Open in Google maps

Telefoonnummer 0516-541493

Openingstijden Banenzwemmen

Ma, woe en vrij 08:00 - 10:00
Di en do 07:00 - 10:00
Ma t/m do 19:30 - 20:00

Openingstijden Recreatief zwemmen voor- en na seizoen

Ma t/m vrij 14:00 - 16:30 & 18:30 - 19:30
Za en zo 13:00 - 17:00

Recreatief zwemmen zomervakantie

Ma t/m vrij 11:00 - 19:30
Zaterdag 13:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00

Openingstijden horeca

Ma t/m zondag 11:00 - 18:00

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport