Tijdens het Vrijzwemmen bij Optisport hebben twee vriendinnen veel plezier en spelen gezamenlijk op een mat. De fun spat er vanaf!

De Ronde Venen

Welkom in het Veenweidebad en sportschool De Ronde Venen! Wij bieden de hoogste kwaliteit zwembaden en fitness in het fijnste sportcentrum van Mijdrecht en omgeving. Kom fitnessen en trainen in de sportschool, of sporten en relaxen in het zwembad. Ontmoet elkaar erna in de gezellige horeca. 

Ons aanbod

Vergaderruimte huren Mijdrecht

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!
Ronde Venen Mijdrecht

Welkom bij De Ronde Venen Mijdrecht

Neem alvast een kijkje en ontdek wat de Ronde Venen jou te bieden heeft!

Over de locatie

Zwembad
Het wedstrijdbad is 25x17 meter en telt zes banen. Het water is 28°C en daarmee perfect geschikt voor banenzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen. 
Het doelgroepenbad is 16x10 meter en is warmer: 31°C. Hiermee is dit subtropische zwembad heel geschikt voor ons ruime aanbod aan Aqua’Groepslessen. Iedereen kan bij ons komen zwemmen, trainen en sporten. Zeker ook senioren en mensen met een beperking. Onze gehele locatie is rolstoelvriendelijk waardoor ook mindervaliden gebruik kunnen maken van onze faciliteiten. Zo beschikt het zwembad over een tillift, is er een mindervalide toilet en is de sportschool bereikbaar middels een traplift/stoeltjeslift. Het recreatiebad biedt ontspanning voor jong en oud. Er is een grote glijbaan, een extra peuterbad en een stroomversnelling. Daarnaast kun je volledig tot rust komen in één van de twee whirlpools.

Sportschool
Wil je naar een echte ‘big gym’ met alle voorzieningen die je je maar kunt bedenken? Dan ben je bij De Ronde Venen op de juiste plek. Bij onze Health Club stel je samen met je personal trainer jouw persoonlijke fitness schema samen, voor bijvoorbeeld cardio- en krachttraining. Ook zien we je graag bij onze groepslessen. Herstel je van een blessure of ziekte? Dan helpen wij je graag bij het opbouwen van je conditie zodat je je weer fit voelt.


Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen
 • Faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • De zonnebank en stoomcabine
 • Sportdrank

Horeca
Onze horeca is meer dan een kantine. Hier kun je voor, tijdens of na het zwemmen heerlijk ontspannen met een kop koffie en een broodje. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met televisie aanwezig. Vanuit de horeca heb je goed zicht op de zwembaden. Er is een extra zaal aanwezig die direct grenst aan de horeca. Hierdoor kun je er ook prima een feestje geven. We staan graag voor je klaar om er samen een onvergetelijke dag of avond van te maken!
 

Vergaderzaal
Wil je een teamuitje of een externe vergaderruimte reserveren? Wij hebben een ruime en mooie vergaderzaal die uiterst geschikt is voor een presentatie en/of werkoverleg. Bedrijven kunnen dit combineren met een sportieve activiteit en/of workshop bij wijze van teambuilding activiteit. Ons ervaren en enthousiaste team kijkt graag samen met jou hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 

 • Zwembad met een glijbaan, whirlpools en een stroomversnelling.
 • Sauna en zonnebank
 • Ruime en veelzijdige horeca
 • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
 • Toegankelijk voor mindervaliden

Contact

De Ronde Venen

Ontspanningsweg 1, 3641 SV Mijdrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0297256589
E-mailadres [email protected]

Openingstijden

Zie ons rooster voor de openingstijden

Openingstijden fitness

Ma t/m do 07:30 - 22:00
Vrijdag 07:30 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 14:30
Zondag 08:30 - 14:30