Optisport Ronde Venen in Mijdrecht

De Ronde Venen

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in de wellness of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Het Veenweidebad & Health Club De Ronde Venen is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Mijdrecht. 

Ons aanbod

Vergaderruimte huren Mijdrecht

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Over de locatie

We hebben een veelzijdig en aantrekkelijk aanbod voor jong en oud. In onze horeca kun je genieten van een lekker kopje koffie, een verfrissend sportdrankje of een broodje.

Zwembad
Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25 x 17 meter en telt zes banen. De gemiddelde watertemperatuur is 28°C en leent zich daarmee perfect voor o.a. banenzwemmen, recreatief zwemmen en zwemlessen voor zowel kinderen als volwassenen. 
Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 16 x 10 meter en heeft een watertemperatuur van 31°C,  waardoor dit bad zeer geschikt is voor ons ruime aanbod aan Aqua'Groepslessen. 
Het recreatiebad biedt ontspanning voor jong en oud. Er is een grote glijbaan aanwezig, een extra peuterbad en een stroomversnelling. Daarnaast kun je volledig tot rust komen in één van de twee whirlpools.

Ligweide
Buiten is een ligweide aanwezig waar bezoekers bij mooi weer van de zon kunnen genieten met het hele gezin.  

Sportschool
Werken aan je conditie, je spieren verstreken of herstellen van een blessure? Bij onze Health Club kun je terecht voor jouw individuele cardio- en krachttraining, maar ook voor het volgen van verschillende groepslessen. Samen bewegen op muziek maakt bewegen nog leuker! 

Leden maken gratis gebruik van:

 • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. gezondheidstesten en persoonlijke trainingsschema’s)
 • Professionele fitness apparatuur van TechnoGym (cardio en kracht)
 • Ruim aanbod aan groepslessen 
 • De faciliteiten van het zwembad (banenzwemmen & groepslessen)
 • De zonnebank en stoomcabine
 • Sportdrank

Horeca
Onze accommodatie beschikt over een uitgebreide, gezellige horeca waar je voor, tijdens of na je zwemactiviteiten heerlijk kunt ontspannen met een kop koffie en een broodje. Voor de kleintjes is er een kinderhoek met televisie aanwezig. Vanuit de horeca heb je goed zicht op de zwembaden. Er is een extra zaal aanwezig die direct grenst aan de horeca. Hierdoor leent de accommodatie zich perfect voor feesten en partijen. We staan graag voor je klaar om er samen een onvergetelijke dag of avond van te maken!

Vergaderzaal
Er is een ruime en mooie vergaderzaal aanwezig die uiterst geschikt is voor een presentatie en/of werkoverleg. Het behoort tot de mogelijkheden om dit te combineren met een sportieve activiteit en/of workshop. Ons ervaren en enthousiaste team kijkt graag samen met jou hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De gehele accommodatie is rolstoelvriendelijk waardoor ook mindervaliden gebruik kunnen maken van onze faciliteiten. Zo beschikt het zwembad over een tillift, is er een mindervalide toilet en is de sportschool bereikbaar middels een traplift/stoeltjeslift.

 • Zwembad met een glijbaan, whirlpools en een stroomversnelling.
 • Sauna en zonnebank
 • Ruime en veelzijdige horeca
 • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
 • Toegankelijk voor mindervaliden

Contact

De Ronde Venen

Ontspanningsweg 1, 3641 SV Mijdrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Zwembad

Telefoonnummer 0297256589

Openingstijden

Ma t/m Vr 08:00 - 22:00
Zat t/m Zon 08:00 - 22:00

Openingstijden fitness

Ma t/m do 07:30 - 22:00
Vrijdag 07:30 - 21:00
Zaterdag 08:30 - 14:30
Zondag 08:30 - 14:30

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.