Vanaf 20 september kan je in ons zwembad gebruik maken van Swimtag. Swimtag is een systeem waarmee je je zwemprestaties kan analyseren via je mobiel, tablet en/of PC.

Op maandag 9 oktober 2017 is er vanaf 19:30 uur een extra informatieavond ingepland voor ouders/verzorgers.

Trek de schoenen uit, neem een aanloop en spring een gat in de lucht van plezier.

Sinds 23 augustus kunnen klanten van de drie Jumbo-winkels in Dordrecht (Winkelcentrum Sterrenburg, Slangenburg en Merwedestraat) sparen voor een gratis entreekaartje

Vanaf 21 september start er een nieuwe Boks Challenge in Sportboulevard Dordrecht.

Van 5 t/m 8 oktober 2017 vindt de Audi ISU World Cup Shorttrack plaats in Sportboulevard Dordrecht.

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret, want wat is er nu leuker dan te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kop

De maand september is begonnen en dat betekent dat het schaatsseizoen binnenkort van start zal gaan! De voorbereidingen zijn in volle gang!

Hoewel de zomer nog niet helemaal voorbij is wordt er op de kunstijsbaan op de Dordtse Sportboulevard weer gestart met de schaatslessen.

Vrijdag 29 september 2017 vindt de eerste zwemdisco van het nieuwe seizoen plaats in de Sportboulevard. Het eerste thema van 2017-2018 is: After Summer Party.

Word in september lid van onze Health Club en sport tot 1 januari 2018 voor slechts € 9,95 per maand. Vanaf januari 2018 geldt het normale tarief.

Vanaf maandag 21 augustus 2017 is het nieuwe zwemseizoen weer begonnen.

Optisport heeft onder haar gasten een landelijk belevingsonderzoek gehouden.