Optisport Sportboulevard Dordrecht

Sportboulevard Dordrecht

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Sportboulevard Dordrecht is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Dordrecht.

Ons aanbod

Lokale berichten

Crazy Spring Dordrecht

Crazy Spring Kinderfeestje

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag vieren tijdens Crazy Spring Paradijs! Een dag vol klauteren, klimmen, stuiteren en springen op een grote hoeveelheid spring- en luchtkussens. Weer of geen weer, het is altijd Crazy Springweer!

Over de locatie

De Optisport Sportboulevard Dordrecht beschikt over een compleet sportaanbod. De accommodatie beschikt over een ijsbaan, zwembad, Optisport Health Club, sporthal en twee vergaderzalen. We hebben een veelzijdig en aantrekkelijk aanbod voor jong en oud.

Zwembad
De zwemhal in Dordrecht, die circa 14 meter hoog is, beschikt over 50-meter wedstrijdbad. Daarmee behoort Dordrecht tot de top 3 van de Nederlandse topzwembaden. Boven de kleedvoorzieningen is de tribune geplaatst, die plaats biedt aan ruim 500 toeschouwers. Het bad is drie meter diep en gedeeltelijk voorzien van een beweegbare bodem. In dit gedeelte (10 x 21 meter) kan de diepte van het bad variëren tussen de 0,05 en 3 meter.

Bovendien is het wedstrijdbad in twee delen van 25 meter te scheiden door middel van een klapwand. Hier worden ook zwemlessen gegeven.
Het doelgroepenbad heeft een afmeting van 10 x 25 meter en is voorzien van een beweegbare bodem over de gehele oppervlakte. Daarmee kan de diepte variëren tussen 0,05 en 1,60 meter. 
Het recreatiebad bestaat uit een bassin in een speelse vorm met twee whirlpools. In de ruimte van het recreatiebad bevindt zich tevens een zwemmersterras met bar. 

Sportschool
Onze fitnessruimte biedt mogelijkheden tot verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kunt trainen. 

Leden met een abonnement maken gebruik van:

  • Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. persoonlijke trainingsschema’s)
  • Professionele fitness apparatuur van Matrix (cardio en kracht)
  • De faciliteiten van zwembad (banenzwemmen & groepslessen)

Sporthal
Optisport Sportboulevard Dordrecht beschikt over een mooie sporthal (1500m2) die in drie delen gesplitst kan worden. In de sporthal is er naast een vast tribune ook een uitschuifbare tribune. De Sportboulevard biedt voor zowel het onderwijs als het verenigingsleven een groot scala aan mogelijkheden. 

Wil je meer informatie of wil je de sporthal huren? Dan kun je het onderstaande contactformulier invullen. 

Schaatsbaan
De ijsbaan beschikt over drie banen: op de begane grond van de ijshal bevindt zich de ijshockeybaan (30 x 60 meter) en daarnaast bevindt zich de Funbaan (30 x 20 meter) die veelal gebruikt wordt voor trainingen. Op de eerste verdieping bevindt zich een 275-meter hardrijbaan.

Vergaderzalen
Optisport Sportboulevard Dordrecht heeft naast de mooiste sportfaciliteiten ook de beschikking over twee schitterende vergaderzalen. Deze zalen zijn perfect voor vergaderingen, trainingen, presentaties en congressen. In de zalen is standaard gratis WiFi, een beamer en een flipover aanwezig. De vergaderzalen zijn ook te reserveren in combinatie met onze horeca.

Optisport Sportcafé
De beste plek om tijdens je bezoek aan Optisport Sportboulevard Dordrecht even lekker te ontspannen. Een kopje koffie met een koek, sportdrankjes, lekkere broodjes of een frietje. 

Ons Sportcafé biedt tevens de mogelijkheid voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen met bijpassende cateringwensen. Bijvoorbeeld een gezellige personeelsborrel met een Curling Clinic of een vergaderdag met een afsluitend buffet. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Veelzijdig en modern sportcentrum
  • Drie zwembaden (50-meter bad) en twee whirlpools
  • Overdekte schaatsbaan met 400 meter bochten
  • Mogelijkheden voor vergaderingen en feesten
  • Gezellig sportcafé
  • Voldoende parkeergelegenheid

Contact

Sportboulevard Dordrecht

Fanny Blankers-Koenweg 10, 3318 AX Dordrecht

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 078-7111600

Openingstijden receptie

Maandag 06:45-21:30
Dinsdag 06:45-21:30
Woensdag 06:45-21:30
Donderdag 06:45-21:30
Vrijdag 06:45-21:30
Zaterdag 08:30-15:30
Zondag 09:00-15:30

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.