Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Oefenuur

Gratis voor je kind! Jij zwemt (betaald) mee om hem/haar extra te laten oefenen
Afbeelding Oefenuur

Aqua'Vitaal

Krijg meer beweging op een gezellige en leuke manier!
Afbeelding Aqua'Vitaal groepsles

Aqua'­Therapie

Ideaal om aan je spieren en conditie te werken bij revalidatie, of bij fysieke of neurologische klachten
Afbeelding Aqua'Therapie groepsles

Rooster & openingstijden

Over de locatie

De Kuil is een modern, gemoedelijk sportcentrum voor jong en oud in Bodegraven. Het binnenzwembad en de horeca zijn compleet vernieuwd, uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Het buitenzwembad is een heerlijke plek om lekker af te koelen tijdens de warme zomermaanden. De familieglijbaan biedt plezier en ontspanning voor het hele gezin. Daarnaast maken o.a. sportverenigingen en scholen wekelijks gebruik van de aanwezige sporthal. En er is ook een fysiotherapie-praktijk aanwezig. Kortom: Sportcentrum De Kuil is een veelzijdige accommodatie die je graag ondersteunt bij diverse sport- en ontspanningsdoeleinden.

Binnenzwembad

Het binnenzwembad in Bodegraven is onlangs compleet vernieuwd en heeft een moderne, lichte uitstraling. Het nieuwe wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15,4 meter en telt daarmee zes banen, hier worden ook zwemlessen gegeven. Het bad is voorzien van een beweegbare bodem over 1/3 deel van het bassin. Het nieuwe doelgroepenbad heeft een afmeting van 25x12,5 meter en beschikt over een volledig beweegbare bodem. De diepte kan hiermee worden versteld tot twee meter. Voor de allerkleinsten is er een vernieuwd peuterbad aanwezig met een diepte van ongeveer 0,2 meter.

Buitenzwembad

Het buitenzwembad biedt ontspanning en recreatie voor het hele gezin in de zomerperiode. Met een afmeting van 20x20,5 meter biedt het buitenzwembad genoeg ruimte voor alle bezoekers om af te koelen, te spelen en te relaxen. Er is daarnaast een familieglijbaan aanwezig welke zowel van binnenuit als voor bezoekers van het buitenzwembad toegankelijk is. Onlangs is het peuterbad volledig vernieuwd; een heerlijke plek voor de kleintjes om lekker te spetteren.

Sporthal

De sporthal, gelegen in Bodegraven, heeft een afmeting van 28x22 meter en kan worden opgedeeld in één basketbalveld, twee volleybalvelden, drie badmintonvelden en twaalf tennistafelvelden. Daarnaast biedt de sporthal trainingsmogelijkheden voor verschillende (zaal)sporten, denk hierbij aan hockey, voetbal en handbal. De sporthal leent zich perfect voor gymnastiek en recreatieve sportbeoefening. De aanwezige tribune biedt plek aan ongeveer 100 personen. Middels een scheidingswand kan de hal in twee gelijke zaaldelen worden gesplitst. Heb je nog vragen of wil je de sporthal huren? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Verenigingsruimte

Sportcentrum De Kuil, gelegen in Bodegraven, beschikt over een vernieuwde verenigingsruimte van ongeveer 180m² van waaruit je zicht hebt op het wedstrijdbad. 

Fysiotherapie

Fysio De Kuil is een nieuwe locatie voor fysiotherapie in Bodegraven. Het doel van de behandelingen is mensen pijnvrij te laten bewegen door pijn en peesklachten effectief te behandelen. Meer info en contact: www.fysiodekuil.nl

Horeca

De nieuwe, transparante en centraal gelegen horecavoorziening is uiterst modern en van alle gemakken voorzien. Op het buitenterras is het daarnaast heerlijk vertoeven tijdens warme dagen. We staan graag voor je klaar met een kop koffie, een sportdrankje of een koud biertje.  

 

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Compleet vernieuwd binnenzwembad
  • Familieglijbaan
  • Compleet vernieuwde, moderne en open horeca
  • Verenigingsruimte aanwezig
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren
  • Fysiotherapie praktijk aanwezig

Contact

De Kuil

Sportlaan 1a, 2411 XC Bodegraven

Open in Google maps

Telefoonnummer 0172 612 818
E-mailadres kuil@optisport.nl

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport