Optisport Maesemunde 's-Gravenzande

Maesemunde

Werken aan je fysieke doelen, ontspannen in het zwembad of gezellig bijkletsen in onze uitnodigende horeca? Optisport Maesemunde is dé sportieve ontmoetingsplek van regio Westland.

Ons aanbod

Vergaderruimte Huren 's-Gravenzande

Vergaderruimte huren

Comfortabel vergaderen met een grote groep? Sfeervol vergaderen of klanten ontvangen in informele sfeer? Ontspannen vergaderen, brainstormen of bijpraten? We hebben tal van mogelijkheden!

Meer informatie

Wij beschikken over een prachtige zwemaccommodatie met een wedstrijdbad en een recreatiebad. Ons wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over zes banen. 

Het recreatiebad heeft jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. Daarnaast hebben wij een peuterbad van 10x4 meter en een prachtige glijbaan met een lengte van 30 meter. De glijbaan komt uit in een eigen uitzwembad. 

Tevens kun je gebruik maken van de zonnebank, Turks stoombad voor zeven personen en een groot bubbelbad. Voor iedereen, van jong tot oud, is er veel leuks te beleven in ons zwembad. Uiteraard geven wij ook zwemles in ons zwembad.

Sportschool
Onze fitnessruimte biedt mogelijkheden tot verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kunt trainen. 

Leden met een abonnement maken gebruik van:
- Persoonlijke & professionele begeleiding (incl. persoonlijke trainingsschema’s)
- Proffessionele fitness apperatuur van Matrix (cardio en kracht)
- De faciliteiten van zwembad (banenzwemmen & groepslessen)

Evenementen- en vergaderzalen
Wij hebben een aantal zalen die te gebruiken zijn voor een feestavond, of het nu een familiefeestje, een bedrijfsfeest, een receptie of een huwelijksfeest is. Bij iedere bijeenkomst of feest kan ook ons sfeervolle Grand-Café betrokken worden.

De grote zaal is uitermate functioneel. Deze is onder andere geschikt voor theater, muziekuitvoeringen, recepties en congressen. De zaal kan voorzien worden van diverse podia. De maximale capaciteit tijdens een voorstelling is variabel van 120 personen in theateropstelling tot 200 personen in een zaalopstelling met podium. 

Daarnaast beschikken wij op de eerste verdieping over twee vergaderzalen. Beide zalen zijn voorzien van professionele apparatuur en te gebruiken voor diverse gelegenheden als: vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties en feesten. De kleine zaal heeft een capaciteit voor 60 personen en de grote zaal voor 150 tot 180 personen. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens je vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. 

Horeca
Maesemunde heeft met het Grand-Café een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid. Met ruim 70 zitplaatsen kun je hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, tevens heb je vanuit onze horeca ook uitzicht op het zwembad. 

Daarnaast is het mogelijk om in ons Grand-Café een personeelsfeest, receptie of verjaardag te vieren. Voor meer informatie over het afhuren van onze horecagelegenheid kun je contact opnemen via onderstaand formulier. 

Buitenterras
Maesemunde beschikt ook over een zeer ruim en fraai aangelegd buitenterras. In de zomermaanden bestaat er dan de mogelijkheid om op het terras een lunch, buitenreceptie, BBQ of buffet te verzorgen.   

  • Zwembad met 30 meter lange glijbaan
  • Optisport Health Club
  • Gezellig Grand-Café
  • Buitenterras
  • Gratis parkeren

Contact

Maesemunde

Koningin Julianaweg 158, 2691 GH 's-Gravenzande

meer informatie over deze locatie

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-420099

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.