Openingstijden

Bekijk het rooster

Contact- en adresgegevens

Bekijk hier onze contactgegevens

Aanbod & prijzen

Vrijzwemmen

Kom gezellig met vrienden, vriendinnen en familie zwemmen!
Afbeelding Vrijzwemmen

Aqua'Fit

Blijf samen fit en gezond op een gezellige manier!
Afbeelding Groepsles AquaFit

Rooster & openingstijden

Bekijk hieronder het rooster.

Over de locatie

MFC Maesemunde, gelegen in 's-Gravenzande (Westland), is een multifunctioneel centrum wat beschikt over een prachtige zwemaccommodatie met een wedstrijd- en recreatiebad waar je terecht kunt voor zwemles, groepslessen of vrijzwemmen met het hele gezin. Daarnaast zijn er verschillende evenementen- en vergaderzalen beschikbaar en kan je in ons sfeervolle Grand-Café terecht voor een hapje en een drankje. 
 

Zwembad
Wij beschikken over een prachtige zwemaccommodatie met een wedstrijdbad en een recreatiebad. Ons wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en beschikt over zes banen. 

Het recreatiebad heeft jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. Daarnaast hebben wij een peuterbad van 10x4 meter en een prachtige glijbaan met een lengte van 30 meter. De glijbaan komt uit in een eigen uitzwembad. 

Tevens kun je gebruik maken van de zonnebank, Turks stoombad voor zeven personen en een groot bubbelbad. Voor iedereen, van jong tot oud, is er veel leuks te beleven in ons zwembad. Uiteraard geven wij ook zwemles in ons zwembad.

Fitness
Wil je werken aan je conditie, je figuur verbeteren of je spieren sterker maken? Dan ben jij bij Optisport Health Club Westland aan het juiste adres. 

Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen. Met jouw persoonlijke schema helpen we je om je doelstelling te behalen. Ons fitnesscentrum is zeven dagen per week geopend. 

Evenementen- en vergaderzalen
Wij hebben een aantal zalen die te gebruiken zijn voor een feestavond, of het nu een familiefeestje, een bedrijfsfeest, een receptie of een huwelijksfeest is. Bij iedere bijeenkomst of feest kan ook ons sfeervolle Grand-Café betrokken worden.

De grote zaal is uitermate functioneel. Deze is onder andere geschikt voor theater, muziekuitvoeringen, recepties en congressen. De zaal kan voorzien worden van diverse podia. De maximale capaciteit tijdens een voorstelling is variabel van 120 personen in theateropstelling tot 200 personen in een zaalopstelling met podium. 

Daarnaast beschikken wij op de eerste verdieping over twee vergaderzalen. Beide zalen zijn voorzien van professionele apparatuur en te gebruiken voor diverse gelegenheden als: vergaderingen, recepties, bedrijfspresentaties en feesten. De kleine zaal heeft een capaciteit voor 60 personen en de grote zaal voor 150 tot 180 personen. Doordat in onze accommodatie ook sportfaciliteiten aanwezig zijn, kun je tijdens je vergadering of bijeenkomst ook een sportief uurtje inplannen.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. 

Horeca
Maesemunde heeft met het Grand-Café een perfecte en sfeervolle horecagelegenheid. Met ruim 70 zitplaatsen kun je hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Er is uitzicht op de oevers van de prachtige vijver waaraan Maesemunde is gelegen, tevens heb je vanuit onze horeca ook uitzicht op het zwembad. 

Daarnaast is het mogelijk om in ons Grand-Café een personeelsfeest, receptie of verjaardag te vieren. Voor meer informatie over het afhuren van onze horecagelegenheid kun je contact opnemen via onderstaand formulier. 

Buitenterras
Maesemunde beschikt ook over een zeer ruim en fraai aangelegd buitenterras. In de zomermaanden bestaat er dan de mogelijkheid om op het terras een lunch, buitenreceptie, BBQ of buffet te verzorgen. 
 

  • Multifunctioneel centrum
  • Zwembad met 30 meter lange glijbaan
  • De leukste zwemles
  • Individueel fitness
  • Zeven dagen per week geopend voor fitness
  • Grand-Café
  • Buitenterras
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Gratis parkeren
  • Bereikbaar met openbaar vervoer

Contact

Maesemunde

Koningin Julianaweg 158, 2691 GH 's-Gravenzande

Open in Google maps

Telefoonnummer 0174-420099

Stuur je liever een bericht? Vul dan het contactformulier in.

senioren fitness
schaatsen
zwemmen

Over Optisport

Optisport brengt mensen in beweging! Dat doen we met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Zwemmen, fitness, binnensporten en schaatsen zijn speerpunten. Optisport exploiteert en excellereert sportaccommodaties in Nederland en België.

Meer over Optisport